Eleaf iNano Kit

Eleaf iNano Kit

Eleaf
Een handzame e-sigaret met een batterijcapaciteit van 650mAh en een geïntegreerde clearomizer van 0,8ml.
€ 19,95

* Vereiste velden

Eleaf iNano Kit

Details

Eleaf iNano

Deze iNano van Eleaf is de kleinere versie van de iStick Basic welke geschikt is voor lichte rokers en beginnende dampers. De iNano heeft een ingebouwde batterij met een capaciteit van 650mAh. De batterij is op te laden via de meegeleverde usb oplaadkabel. Tijdens het opladen kan de iNano worden gebruikt. Het volledig opladen van de iNano neemt ongeveer twee uur in beslag.

De iNano clearomizer is in het apparaat geïntegreerd en heeft een e-liquidcapaciteit van 0,8ml welke wordt bijgevuld via de bovenkant. De e-liquid is door de sleuven in de iNano body goed zichtbaar waardoor u altijd weet hoeveel e-liquid de clearomizer nog bevat. Via de 510 aansluiting en een magneet aan de onderkant van de clearomizer is deze stevig bevestigd in de iNano body.

De clearomizer bevat een 1,2Ω atomizer welke niet verwisselbaar is. Na gemiddeld 1 tot 3 weken dient de gehele Atomizer te worden vervangen als deze niet meer optimaal dampt of wanneer de smaak erg verandert. Omdat de weerstand van de coil redelijk laag is creëert de iNano behoorlijk wat damp in verhouding tot zijn formaat.

Bekijk hier vergelijkbare e-sigaretten voor de Eleaf iNano Kit

Inhoud van de set

AantalItem
1x Eleaf iNano Body
1x 1,2Ω Atomizer
1x iNano Connector
1x Micro USB Oplaadkabel
1x Handleiding
1x Gratis e-Liquid*

Specificaties

Merk Eleaf
Batterij capaciteit 650mAh
Inhoud 0,8ml
Breedte 29mm x 19,5mm
Lengte 64,5mm
Gewicht 63g
Aansluiting(en) 510 / Micro USB


*) Deze Eleaf iNano Kit wordt geleverd met een gratis 10ml flesje e-Liquid met een populaire smaak zoals Appel, Watermeloen of Tobacco.

Beoordelen

Schrijf de eerste beoordeling van dit artikel

Omschrijf uw ervaring met dit produkt. Met uw review helpt u andere klanten een goede keuze te maken. Heeft u vragen over of problemen met dit product? Neem dan contact op met onze klantenservice. Vragen worden niet beantwoord in uw review.

Hoe waardeert u dit artikel? *

 
Waardering