Eleaf iNano Kit

Eleaf iNano Kit

Een e-sigaret zonder instelmogelijkheden met een batterijcapaciteit van 650mAh en een geïntegreerde 0,8ml clearomizer.
€ 19,95
Beschrijving

Details

Eleaf iNano

De iNano van Eleaf is de kleine versie van de iStick Basic en is geschikt voor lichte rokers en beginnende dampers. De iNano heeft een ingebouwde batterij met een capaciteit van 650mAh.

De Batterij

De batterij is op te laden door de meegeleverde micro USB oplaadkabel in de micro USB poort aan de rechterzijde van de iNano te steken. De andere kant van de kabel kunt u in een adapter voor in het stopcontact, of in een USB poort van uw computer steken. Tijdens het opladen kan de iNano worden gebruikt. Het volledig opladen van de iNano neemt ongeveer twee uur in beslag.

De Clearomizer

De iNano clearomizer is in het apparaat geïntegreerd en heeft een capaciteit van 0,8ml. De clearomizer wordt bijgevuld via de bovenkant. De e-liquid is door de sleuven in de iNano body goed zichtbaar waardoor u altijd weet hoeveel e-liquid de clearomizer bevat. Via de 510 aansluiting en een magneet aan de onderkant van de clearomizer is de clearomizer stevig bevestigd in de iNano body.

De Atomizer

De atomizer van een elektrische sigaret moet zo nu en dan vervangen worden. Na 1 tot 3 weken, of als u merkt dat de smaak van uw e-liquid verandert of branderig gaat smaken, dient u de atomizer te vervangen. De clearomizer bevat een 1,2Ω coil welke niet verwisselbaar is. Om die reden dient u de gehele atomizer te vervangen.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Eleaf iNano Body
1x 1,2Ω Atomizer
1x iNano Connector
1x Micro USB Oplaadkabel
1x Handleiding
1x E-liquid*


* Deze Eleaf iNano Kit wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Eleaf
Batterij capaciteit 650mAh
Inhoud 0,8ml
Breedte 29mm x 19,5mm
Lengte 64,5mm
Gewicht 63g
Aansluiting(en) 510 / Micro USB

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee