Eleaf iNano Kit

Eleaf iNano Kit

Eleaf
Een handzame e-sigaret met een batterijcapaciteit van 650mAh en een geïntegreerde clearomizer van 0,8ml.
€ 19,95

* Vereiste velden

Eleaf iNano Kit

Details

Eleaf iNano

De iNano van Eleaf is de kleine versie van de iStick Basic en is geschikt voor lichte rokers en beginnende dampers. De iNano heeft een ingebouwde batterij met een capaciteit van 650mAh.

De Batterij

De batterij is op te laden door de meegeleverde micro USB oplaadkabel in de micro USB poort aan de rechterzijde van de iNano te steken. De andere kant van de kabel kunt u in een adapter voor in het stopcontact, of in een USB poort van uw computer steken. Tijdens het opladen kan de iNano worden gebruikt. Het volledig opladen van de iNano neemt ongeveer twee uur in beslag.

De Clearomizer

De iNano clearomizer is in het apparaat geïntegreerd en heeft een capaciteit van 0,8ml. De clearomizer wordt bijgevuld via de bovenkant. De e-liquid is door de sleuven in de iNano body goed zichtbaar waardoor u altijd weet hoeveel e-liquid de clearomizer bevat. Via de 510 aansluiting en een magneet aan de onderkant van de clearomizer is de clearomizer stevig bevestigd in de iNano body.

De Atomizer

De atomizer van een elektrische sigaret moet zo nu en dan vervangen worden. Na 1 tot 3 weken, of als u merkt dat de smaak van uw e-liquid verandert of branderig gaat smaken, dient u de atomizer te vervangen. De clearomizer bevat een 1,2Ω coil welke niet verwisselbaar is. Om die reden dient u de gehele atomizer te vervangen.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Eleaf iNano Body
1x 1,2Ω Atomizer
1x iNano Connector
1x Micro USB Oplaadkabel
1x Handleiding
1x E-liquid*


* Deze Eleaf iNano Kit wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Eleaf
Batterij capaciteit 650mAh
Inhoud 0,8ml
Breedte 29mm x 19,5mm
Lengte 64,5mm
Gewicht 63g
Aansluiting(en) 510 / Micro USB

Bekijk hier vergelijkbare e-sigaretten voor de Eleaf iNano Kit.

Beoordelen

Schrijf de eerste beoordeling van dit artikel

Omschrijf uw ervaring met dit produkt. Met uw review helpt u andere klanten een goede keuze te maken. Heeft u vragen over of problemen met dit product? Neem dan contact op met onze klantenservice. Vragen worden niet beantwoord in uw review.

Hoe waardeert u dit artikel? *

 
Waardering