Eleaf iCare Mini

Eleaf iCare Mini

Eenvoudige e-sigaret welke te gebruiken is zonder een knop in te drukken. Ook verkrijgbaar met een draagbare accu.
€ 19,95
Beschrijving

Details

De Eleaf iCare Mini is een elektrische sigaret die beschikt over een batterij met een capaciteit van 320mAh. Deze batterij kan opgeladen worden via de portable charging case (PCC) die beschikt over een capaciteit van 2300mAh. De Eleaf iCare is in de PCC te gebruiken, zodat u altijd en overal over een batterijcapaciteit van 2300mAh kunt beschikken. De iCare Mini is te gebruiken zonder dat u een knop in hoeft te drukken.

De clearomizer

De Eleaf iCare Mini heeft een ingebouwd tankje met een inhoud van 1,3ml. Het bijvullen van de Eleaf iCare gebeurt via de bovenkant. U dient hiervoor het mondstuk van het apparaat af te halen en vervolgens de luchtpijp eruit te schroeven.

Eleaf IC Coil

De Eleaf iCare Mini wordt standaard geleverd met een IC coil van 1,1Ω. Het is belangrijk om 2 tot 3 druppels vloeistof via de bovenkant in de nieuwe coil te druppelen en de vloeistof goed door de coil te laten absorberen voor de elektrische sigaret in gebruik wordt genomen. Dit zal de smaak en de levensduur van de coil bevorderen.

De Batterij

De batterij van de Eleaf iCare Mini heeft een capaciteit van 320mAh. De iCare is op te laden door deze in de portable charging case (PCC) te bevestigen. De PCC heeft een batterijcapaciteit van 2300mAh en kan opgeladen worden via de micro USB poort met de meegeleverde USB oplaad kabel. Als de PCC is opgeladen, heeft u overal extra batterijcapaciteit bij de hand.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Eleaf iCare Mini
1x Eleaf iCare Mini PCC (optioneel)
2x 1,1Ω Eleaf IC Head
1x Eleaf USB oplaadkabel
1x Engelstalige handleiding
1x E-liquid* (10ml)

Specificaties

Merk Eleaf
Eleaf iCare Mini 320mAh
Portable Charging Case (PCC) 2300mAh
Tankinhoud 1,3ml
Afmetingen 75mm (h) x 12mm (d) x 24,5mm (b)
Aansluiting Micro USB


*) Deze Eleaf iCare Mini wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid met een smaak zoals Appel, Watermeloen of Tobacco.

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee