Eleaf iCare Mini

Eleaf iCare Mini

Eenvoudige e-sigaret welke te gebruiken is zonder een knop in te drukken. Ook verkrijgbaar met een draagbare accu.
€ 19,95

* Vereiste velden

Eleaf iCare Mini

Details

De Eleaf iCare Mini is een eenvoudige e-sigaret. De batterij heeft een capaciteit van 320mAh welke opgeladen kan worden via de meegeleverde Micro USB kabel. Ook kan de Eleaf iCare met de 2300mAh PCC (portable charging case) worden opgeladen. De Eleaf iCare is ook te gebruiken in de PCC zodat u altijd over een batterijcapaciteit van 2300mAh kan beschikken. Met de vernieuwde Eleaf IC coils geeft de Eleaf iCare Mini relatief veel damp met een zuivere smaak.

De clearomizer

De Eleaf iCare Mini heeft een ingebouwd tankje met een inhoud van 1,3ml. Het bijvullen van de Eleaf iCare gebeurt via de bovenkant. U dient hiervoor het mondstuk van het apparaat af te halen en vervolgens de luchtpijp eruit te schroeven.

Eleaf IC Coil

Deze vernieuwde IC coil van Eleaf zorgt ervoor dat deze, ondanks het kleine formaat, een goede damp geeft in combinatie met de Eleaf iCare Mini. Standaard wordt de Eleaf iCare Mini geleverd met een IC coil van 1,1Ω. Het is belangrijk om bij een nieuwe coil altijd 2 tot 3 druppeltjes vloeistof via de bovenkant erin te druppelen. Dit zal de smaak en de levensduur van de coil bevorderen.

De Batterij

De batterij van de Eleaf iCare Mini heeft een capaciteit van 320mAh. De iCare is op te laden met de meegeleverde USB kabel. Indien u kiest voor de Eleaf iCare met PCC kunt u de iCare opladen door deze in de PCC te bevestigen. De PCC, een draagbare accu, heeft een batterijcapaciteit van 2300mAh. Deze kunt u opladen via de micro USB poort met de meegeleverde kabel. Indien de PCC is opgeladen heeft u overal extra batterijcapaciteit bij de hand.

Bekijk hier vergelijkbare e-sigaretten voor de Eleaf iCare Mini.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Eleaf iCare Mini
1x Eleaf iCare Mini PCC (optioneel)
2x 1,1Ω Eleaf IC Head
1x Eleaf USB oplaadkabel
1x Engelstalige handleiding
1x Gratis e-Liquid*

Specificaties

Merk Eleaf
Eleaf iCare Mini 320mAh
Portable Charging Case (PCC) 2300mAh
Tankinhoud 1,3ml
Afmetingen 75mm (h) x 12mm (d) x 24,5mm (b)
Aansluiting Micro USB


*) Deze Eleaf iCare Mini wordt geleverd met een gratis 10ml flesje e-Liquid met een populaire smaak zoals Appel, Watermeloen of Tobacco.

Beoordelen
Totaal score 5.0 van 5 na 2 reviews
Review by Gerald on 17-12-2016
SUBLIEM
Waardering
Had eerst Kamry Micro maar na deze geprobeerd te hebben...WOW...Ligt super in de hand - licht van gewicht maar voelt robuust aan...simpel in gebruik tot en met het aanvullen van de liquid.
Superdamp (ongelooflijk)...Komt echt tot zijn recht met direct to lung hits...(zelfde damp dan met EGO AIO !!!)...Qua smaak scoort deze iets minder...op schaal van 1 tot 10 een 7 (heb ook nautilus en atlantis en deze zijn respectievelijk 9 en 10)...De bijgeleverde PPC scoort enorm...moet je erbij hebben...zelfs dampen met mini op PCC is makkelijk en je hebt 2300 mah batterij aanhangen...Kamry in de kast en van deze nog 1 of 2 bijstellen...T O P P E R en aan zo'n lage prijs !!!
Review by BartP on 16-12-2016
Super vape
Waardering
Vandaag de icare mini toegestuurd gekregen en zeer onder de indruk, het (5x) klikloze systeem werkt perfect, mijn andere mod kan de kast in!

Schrijf een review over de Eleaf iCare Mini

Omschrijf uw ervaring met dit produkt. Met uw review helpt u andere klanten een goede keuze te maken. Heeft u vragen over of problemen met dit product? Neem dan contact op met onze klantenservice. Vragen worden niet beantwoord in uw review.

Hoe waardeert u dit artikel? *

 
Waardering