Eleaf iCare Mini

Eleaf iCare Mini

Eenvoudige e-sigaret welke te gebruiken is zonder een knop in te drukken. Ook verkrijgbaar met een draagbare accu.
€ 19,95

* Vereiste velden

Eleaf iCare Mini

Details

De Eleaf iCare Mini is een elektrische sigaret die beschikt over een batterij met een capaciteit van 320mAh. Deze batterij kan opgeladen worden via de portable charging case (PCC) die beschikt over een capaciteit van 2300mAh. De Eleaf iCare is in de PCC te gebruiken, zodat u altijd en overal over een batterijcapaciteit van 2300mAh kunt beschikken. De iCare Mini is te gebruiken zonder dat u een knop in hoeft te drukken.

De clearomizer

De Eleaf iCare Mini heeft een ingebouwd tankje met een inhoud van 1,3ml. Het bijvullen van de Eleaf iCare gebeurt via de bovenkant. U dient hiervoor het mondstuk van het apparaat af te halen en vervolgens de luchtpijp eruit te schroeven.

Eleaf IC Coil

De Eleaf iCare Mini wordt standaard geleverd met een IC coil van 1,1Ω. Het is belangrijk om 2 tot 3 druppels vloeistof via de bovenkant in de nieuwe coil te druppelen en de vloeistof goed door de coil te laten absorberen voor de elektrische sigaret in gebruik wordt genomen. Dit zal de smaak en de levensduur van de coil bevorderen.

De Batterij

De batterij van de Eleaf iCare Mini heeft een capaciteit van 320mAh. De iCare is op te laden door deze in de portable charging case (PCC) te bevestigen. De PCC heeft een batterijcapaciteit van 2300mAh en kan opgeladen worden via de micro USB poort met de meegeleverde USB oplaad kabel. Als de PCC is opgeladen, heeft u overal extra batterijcapaciteit bij de hand.

Bekijk hier vergelijkbare e-sigaretten voor de Eleaf iCare Mini.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Eleaf iCare Mini
1x Eleaf iCare Mini PCC (optioneel)
2x 1,1Ω Eleaf IC Head
1x Eleaf USB oplaadkabel
1x Engelstalige handleiding
1x E-liquid* (10ml)

Specificaties

Merk Eleaf
Eleaf iCare Mini 320mAh
Portable Charging Case (PCC) 2300mAh
Tankinhoud 1,3ml
Afmetingen 75mm (h) x 12mm (d) x 24,5mm (b)
Aansluiting Micro USB


*) Deze Eleaf iCare Mini wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid met een smaak zoals Appel, Watermeloen of Tobacco.

Beoordelen
Totaal score 5.0 van 5 na 4 reviews
Review by Marc on 10-05-2017
Geweldig
Waardering
Deze doet wat ie doen moet en blij dat je geen knop hoeft in te drukken.
Damp is goed en met de nieuwe high VG coils nog beter.
Review by alphie72 on 10-05-2017
Geweldig
Waardering
Wat een fantastisch apparaat, zeker in combinatie met de PCC. Ik hou ervan om een beetje weerstand te hebben en fijn dat je geen knop hoeft in te drukken. Ook zijn er tegenwoordig high VG coils te koop en maakt het helemaal af. Ik heb ook de Joyetech ego aio maar die ligt nu meer in de kast. Ik koop er zeker nog 1 bij om een tegelijk ander smaakje te kunnen dampen.
Review by Gerald on 17-12-2016
SUBLIEM
Waardering
Had eerst Kamry Micro maar na deze geprobeerd te hebben...WOW...Ligt super in de hand - licht van gewicht maar voelt robuust aan...simpel in gebruik tot en met het aanvullen van de liquid.
Superdamp (ongelooflijk)...Komt echt tot zijn recht met direct to lung hits...(zelfde damp dan met EGO AIO !!!)...Qua smaak scoort deze iets minder...op schaal van 1 tot 10 een 7 (heb ook nautilus en atlantis en deze zijn respectievelijk 9 en 10)...De bijgeleverde PPC scoort enorm...moet je erbij hebben...zelfs dampen met mini op PCC is makkelijk en je hebt 2300 mah batterij aanhangen...Kamry in de kast en van deze nog 1 of 2 bijstellen...T O P P E R en aan zo'n lage prijs !!!
Review by BartP on 16-12-2016
Super vape
Waardering
Vandaag de icare mini toegestuurd gekregen en zeer onder de indruk, het (5x) klikloze systeem werkt perfect, mijn andere mod kan de kast in!

Schrijf een review over de Eleaf iCare Mini

Omschrijf uw ervaring met dit produkt. Met uw review helpt u andere klanten een goede keuze te maken. Heeft u vragen over of problemen met dit product? Neem dan contact op met onze klantenservice. Vragen worden niet beantwoord in uw review.

Hoe waardeert u dit artikel? *

 
Waardering