Eleaf iCare 140 Starter Set

Eleaf iCare 140 Starter Set

E-sigaret met een batterijcapaciteit van 650mAh en een via de bovenkant te vullen tank van 2ml.
€ 17,95
    • Dit product is niet meer leverbaar..
Beschrijving

Details

De Eleaf iCare 140 Starter Set is een e-sigaret met een batterij die een capaciteit van 650mAh heeft. De batterij kan opgeladen worden via de meegeleverde USB oplaadkabel.

De clearomizer

De ingebouwde tank van de Eleaf iCare 140 heeft een inhoud van 2ml. Het bijvullen gaat via de bovenkant, door de topcap los te draaien. Ook het verwisselen van de coil gebeurt via de bovenkant.

Eleaf IC Coil

Standaard wordt de Eleaf iCare 140 geleverd met een IC coil van 1,1Ω. Het is belangrijk om bij een nieuwe coil altijd 2 tot 3 druppeltjes vloeistof via de bovenkant erin te druppelen, zodat de coil de e-liquid goed kan absorberen.

De Batterij

De batterij van de Eleaf iCare 140 heeft een capaciteit van 650mAh. De Eleaf iCare 140 is op te laden met de meegeleverde USB kabel. Door de pass through techniek kunt u tijdens het laden gewoon dampen.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Eleaf iCare 140
2x 1,1Ω Eleaf IC Head
1x Eleaf USB oplaadkabel
1x Handleiding
1x E-liquid*


* Deze Eleaf iCare 140 Starter Set wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Eleaf
Batterijcapaciteit 650mAh
Tankinhoud 2ml
Afmetingen 122mm (l) x 14mm (d)
Aansluiting Micro USB
Kleuren Zwart, Zilver, Cyaan, Wit, Rood

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee