Eleaf BASAL Kit

Eleaf BASAL Kit

Een starterkit met variabel wattage tot 30W, een batterij van 1500mAh en een 1,8ml tankje plus twee atomizer heads.
€ 44,95
Beschrijving

Details

De Eleaf BASAL Kit heeft aan batterijcapaciteit van 1500mAh en beschikt over een variabel wattage modus. Aan de zijkant bevindt zich een display waarop de batterijcapaciteit, weerstand van de atomizer en het wattage zichtbaar zijn. De set wordt geleverd inclusief clearomizer, twee atomizer heads en accessoires.

Eleaf BASAL Body

De met metaal afgewerkte Eleaf BASAL body heeft een capaciteit van 1500mAh. Boven het display vindt u de vuurknop en de plus -en minknop. Met deze knoppen kunt u bijvoorbeeld het wattage instellen. Dit is zichtbaar op het display tezamen met de weerstand van de atomizer, het wattage, het aantal genomen trekjes en de resterende batterijcapaciteit. U kunt de ingebouwde batterij opladen middels de micro USB ingang aan de onderkant. De oplaadkabel wordt met de BASAL Kit meegeleverd.

Instelmogelijkheden

De Eleaf BASAL beschikt over een variable wattage (VW) modus. Deze modus biedt u de mogelijkheid om het wattage naar wens in te stellen. Het wattage van de BASAL is instelbaar van 1 tot en met 30 Watt. Naast de variable wattage modus, biedt de BASAL clearomizer u de mogelijkheid om de luchttoevoer naar wens in te stellen.

Eleaf GS BASAL Clearomizer

De Eleaf BASAL body wordt geleverd met de Eleaf GS BASAL Clearomizer van roestvrijstaal en een inhoud van 1,8ml. Deze clearomizer beschikt over airflow control, waarmee u zelf de hoeveelheid lucht die u inhaleert kunt instellen. U doet dit door aan de ring die zich aan de onderkant van de clearomizer bevindt te draaien. Zet u de luchttoevoer verder open? Dan creëert de BASAL meer damp. Indien u de luchttoevoer dichter draait, zult u merken dat de damp geconcentreerder wordt. De BASAL clearomizer maakt gebruik van de Eleaf GS Air atomizer heads. Hiervan worden er bij deze kit twee uitvoeringen meegeleverd.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Eleaf BASAL Body
1x Eleaf GS BASAL Clearomizer
1x Eleaf GS Air Coil Unit 0,75Ω
1x Eleaf GS Air Coil Unit 1,5Ω
1x Micro USB Oplaadkabel
1x Setje rubberen O-ringetjes
1x Handleiding
1x E-liquid*


* Deze Eleaf BASAL Kit wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Eleaf
Batterijcapaciteit 1500mAh
Tankinhoud 1,8ml
Wattage 1W - 30W
Weerstand 0,6Ω tot 3Ω
Afmeting (inclusief clearomizer) 36,6mm (b) x 15mm (d) x 128,5mm (h)
Gewicht 144g
Aansluitingen 510 / Micro USB

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee