eGo Queen Starter Set

eGo Queen Starter Set

Elektrische sigaret met CE5 clearomizer. Uitgevoerd in verschillende kleuren en voorzien van batterij met reliëf.

€ 34,95

Beschrijving

Details

De eGo Queen is een elektrische sigaret die gelijk is aan de eGo-CE5. Echter, de batterij is uitgevoerd met kleuren of belegd met diamantjes.

De Clearomizer

De eGo Queen elektrische sigaret is voorzien van een clearomizer (tankje waar e-liquid ingaat) waar de atomizer (verdamper) in vast zit. De clearomizer is transparant, zodat u kunt zien hoeveel e-Liquid er nog in zit.

Vullen

De Clearomizer kunt u bijvullen door het mondstukje van het tankje te draaien, en terwijl u het tankje schuin houdt, de vloeistof langs de rand naar binnen te laten lopen. Vul het tankje voor 75, 80% en zorg ervoor dat de vloeistof niet in het luchtpijpje komt. Draai het mondstukje terug op het tankje en de clearomizer is gevuld.

    • Let op: De CE5 clearomizer beschikt niet over een vervangbare atomizer / coil. Wanneer de smaak erg verandert of als de e-sigaret niet meer goed verdampt dient u de gehele clearomizer te vervangen.

De batterij

De eGo Queen Starter Set wordt geleverd met een 650mAh. De batterij bevat een beveiliging om te zorgen dat deze niet per ongeluk aangaat in uw broekzak of tas. Om de batterij in- of uit te schakelen drukt u 5x snel achter elkaar op het knopje.

De eGo Queen e-sigaret is uitgerust met een batterij indicator. Aan de hand van de kleur van het geïntegreerde LED lampje kunt u zien hoeveel batterijcapaciteit uw elektrische sigaret nog heeft. Het opladen duurt met de meegeleverde lader 3 tot 4 uur.

Inhoud van de set

Aantal Item
2x eGo Queen Batterij
2x CE5 Drip tip
2x eGo CE5 Clearomizer
1x eGo USB Lader
1x eGo Slim 230V Adapter
1x Etui
1x Nederlandstalige Handleiding
1x E-liquid*


* Deze starter set wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Rookwinkel
Aansluiting(en) 510/eGo
Capaciteit batterij 650mAh
Diameter 14mm
Lengte 123mm
Gewicht 38gr

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee