Aspire Starter Set

Aspire Starter Set

Aspire
Aspire Starter Set bestaande uit een Aspire G-Power 900mAh batterij en een K1 Glassomizer.
€ 49,95
OF
Aspire Starter Set

Details

De Aspire Starter Set bestaat uit een Aspire G-Power 900mAh batterij en een K1 Glassomizer. De K1 is een clearomizer met een glazen tankje die de Aspire BVC (Bottom Verticale Coil) technologie gebruikt. Door de verticale plaatsing kan de coil unit meer liquid verdampen.

Carbon Fibre G-Power Batterij

De Aspire CF G-Power heeft een capaciteit van 900mAh. Het knopje op de batterij kleurt oranje en knippert 15 keer wanneer deze bijna leeg is. U laadt de batterij op met de meegeleverde Aspire USB oplader. De batterij bevat een beveiliging om te zorgen dat de elektrische sigaret niet in uw broekzak of tas per ongeluk aan gaat. Om de batterij in of uit te schakelen drukt u 5x snel achter elkaar op het knopje. Uniek aan de Aspire CF G-Power is het contactpunt voor de clearomizer. Onder dit contactpunt zit een veer die het contactpuntje tegen de aansluiting van de clearomizer aandrukt. Hierdoor behoren contactproblemen tot het verleden. De batterij heeft zowel een eGo als een 510 aansluiting.

K1 Glassomizer

De K1 Glassomizer maakt gebruik van een BVC (Bottom Verticale Coil) atomizer. Dit betekent dat de verdamper vertikaal aan de onderkant van de liquid tank is geplaatst zodat deze altijd wordt voorzien van voldoende vloeistof. Door de verticale plaatsing is een groter contact mogelijk met de vloeistof waardoor er meer liquid verdampt kan worden. Het tankje is gemaakt van speciaal Pyrex glass. Dit zuurbestendig glas zorgt er voor dat de smaak van de vloeistof optimaal blijft.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Aspire CF G-Power 
1x Aspire K1 Glassomizer
6x Aspire BVC coils
1x 230V AC Adapter
1x USB oplaadkabel
1x Engelstalige Handleiding
1x e-Liquid*


*) Deze set wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Aspire
Batterijcapaciteit 900mAh
E-liquid capaciteit 1,5ml
Lengte 164mm
Diameter 14,8mm
Aansluiting 510 / eGo

Andere klanten kochten ook:
Beoordelen
Totaal score 5.0 van 5 na 1 reviews
Review by Melanie on 17-03-2016
Super winkel.
Waardering
Gister een bestelling gedaan van dit pakket en de ego queen, heb de bestelling al compleet binnen!
Erg netjes afgeleverd en goed verpakt.

Dit setje kwam ook netjes in een aparte doos. Zag er direct goed uit. Mooi model vooral voor de man vind ik zelf. Hij is wat langer en zwaarder dan die ik voor mezelf besteld heb. Kleine details op de batterij maken het echt af. Denk dat mijn vriend er helemaal blij mee zal zijn.
Zo ver te zien is het allemaal goed kwaliteit en het geld waard.
Zoals iemand zei van de klanten service is dit het A merk onder de E sigaretten. Zoals mijn vriend zei het is de Ferrari onder de e-sigaretten. En dat valt ook zeker te zien.

Na het pakket compleet uit gepakt te hebben bleek dat we nog 1 extra flesje vloeistof hebben gekregen en kortingscodes voor de volgende bestelling!
Alleen maar positieve ervaringen tot nu toe!

Heb ze gelijk op de oplader gezet en ben erg benieuwd hoe het roken zelf gaat bevallen!

Schrijf een review over de Aspire Starter Set

Omschrijf uw ervaring met dit produkt. Met uw review helpt u andere klanten een goede keuze te maken. Heeft u vragen over of problemen met dit product? Neem dan contact op met onze klantenservice. Vragen worden niet beantwoord in uw review.

Hoe waardeert u dit artikel? *

 
Waardering