Aspire Starter Set

Aspire Starter Set

Aspire Starter Set bestaande uit een Aspire G-Power 900mAh batterij en een K1 Glassomizer.
€ 49,95
    • Dit product is niet meer leverbaar..
Beschrijving

Details

De Aspire Starter Set bestaat uit een Aspire G-Power 900mAh batterij en een K1 Glassomizer. De K1 is een clearomizer met een glazen tankje die de Aspire BVC (Bottom Verticale Coil) technologie gebruikt. Door de verticale plaatsing kan de coil unit meer liquid verdampen.

Carbon Fibre G-Power Batterij

De Aspire CF G-Power heeft een capaciteit van 900mAh. Het knopje op de batterij kleurt oranje en knippert 15 keer wanneer deze bijna leeg is. U laadt de batterij op met de meegeleverde Aspire USB oplader. De batterij bevat een beveiliging om te zorgen dat de elektrische sigaret niet in uw broekzak of tas per ongeluk aan gaat. Om de batterij in of uit te schakelen drukt u 5x snel achter elkaar op het knopje. Uniek aan de Aspire CF G-Power is het contactpunt voor de clearomizer. Onder dit contactpunt zit een veer die het contactpuntje tegen de aansluiting van de clearomizer aandrukt. Hierdoor behoren contactproblemen tot het verleden. De batterij heeft zowel een eGo als een 510 aansluiting.

K1 Glassomizer

De K1 Glassomizer maakt gebruik van een BVC (Bottom Verticale Coil) atomizer. Dit betekent dat de verdamper vertikaal aan de onderkant van de liquid tank is geplaatst zodat deze altijd wordt voorzien van voldoende vloeistof. Door de verticale plaatsing is een groter contact mogelijk met de vloeistof waardoor er meer liquid verdampt kan worden. Het tankje is gemaakt van speciaal Pyrex glass. Dit zuurbestendig glas zorgt er voor dat de smaak van de vloeistof optimaal blijft.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Aspire CF G-Power 
1x Aspire K1 Glassomizer
6x Aspire BVC coils
1x 230V AC Adapter
1x USB oplaadkabel
1x Engelstalige Handleiding
1x e-Liquid*


*) Deze set wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Aspire
Batterijcapaciteit 900mAh
E-liquid capaciteit 1,5ml
Lengte 164mm
Diameter 14,8mm
Aansluiting 510 / eGo

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee