Aspire Tigon Starter Kit

Aspire Tigon Starter Kit

Een 1800mAh e-sigaret met MTL en DL coils. De 2ml tank is te vullen via een pull-and-slide- systeem.
€ 49,95

* Vereiste velden

Beschrijving

Details

De Aspire Tigon kit is een penvormige e-sigaret die werkt op een ingebouwde batterij die beschikt over een capaciteit van 1800mAh. Het tankje van de Aspire Tigon heeft een inhoud van 2ml en is door het pull-and-slide systeem via de bovenkant te vullen. De Aspire Tigon is geschikt voor zowel mouth-to-lung als direct lung dampen en is verkrijgbaar in vier kleuren.

ASPIRE TIGON CLEAROMIZER

De Aspire Tigon clearomizer beschikt over een inhoud van 2ml. De clearomizer van de Tigon kan via de bovenkant worden gevuld. Door de top cap omhoog te trekken en deze daarna opzij te duwen, komt het tankje vrij. U dient de e-liquid via het langwerpige gat naar binnen te laten lopen.

De coil unit van deze clearomizer kunt u vervangen zonder dat daar e-liquid mee verloren gaat. Wanneer u de atomizer base losdraait van het tankje, kunt u de coil unit via de onderkant vernieuwen. Wanneer u dit doet, gaan de luchtgaatjes op slot. Het morsen met e-liquid is hierdoor verleden tijd.

AIRFLOW CONTROL

De clearomizer van de Aspire Tigon beschikt over airflow control. Dat betekent dat u de hoeveelheid lucht die er wordt doorgelaten naar wens in kunt stellen. De airflow control beschikt over twee functies. Wanneer u mouth-to-lung wilt dampen, dient u de airflow instelring zo te draaien, dat de vijf gaatjes vrij komen. Dampt u liever direct lung? Dan dient u de airflow instelring verder door te draaien, tot er een streep zichtbaar is.

ASPIRE TIGON BATTERIJ

De Aspire Tigon werkt op een ingebouwde batterij die beschikt over een capaciteit van 1800mAh. De batterij werkt op ByPass mode. Dat betekent dat de spanning van de batterij direct naar de coil unit wordt geleid. De batterij van de Tigon kunt u opladen middels het meegeleverde Micro USB oplaadkabeltje. Een AC adapter wordt niet meegeleverd, maar kunt u hierhier bestellen. De batterij van de Aspire Tigon beschikt over een 510 aansluiting. Dat betekent dat u iedere clearomizer met eenzelfde aansluiting op de Aspire Tigon kunt gebruiken.

COIL UNIT

De Aspire Tigon werkt met de nieuwe Aspire Tigon coils. Deze coils bevestigt u niet door ze op de atomizer base te schroeven, zoals bij reguliere coils, maar kunt u aan de onderkant van de clearomizer in de daarvoor bestemde houder klikken. De Aspire Tigon kit wordt geleverd met twee coils, namelijk de 0,4Ω, die geschikt is voor direct lung dampen en de 1,2Ω. Deze is geschikt voor mouth-to-lung dampen. De coil units zijn gemaakt van Nichroom draad. De 1,2Ω coil units zijn daarnaast geschikt voor het gebruik van nicotine salts.

Geschikt voor Nicotine Salts

Door gebruik te maken van e-liquid gebaseerd op nicotine salts kunt u hoge nicotine gehaltes dampen, zonder de heftige throathit die hier normaal mee gepaard gaat en zonder dat u grote MODs met ingewikkelde instelmogelijkheden hoeft te gebruiken. Maar hoe werkt het precies? Wat zijn nicotine salts en wat is het verschil met een normale e-liquid?

Meer over Nicotine Salts

 

Inhoud van de set

AantalItem
1x Aspire Tigon Batterij
1x Aspire Tigon Tank
1x 1,2Ω Aspire Tigon Coil
1x Extra Tankglaasje
1x Extra Driptip
1x Setje Reserve Onderdelen
1x Handleiding
1x E-liquid*


* Deze Aspire Tigon Starter Kit wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Aspire
Batterijcapaciteit 1800mAh
Tankinhoud 2ml
Lengte 142mm
Diameter 24,5mm
Aansluiting 510

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee