Aspire Premium Kit

Aspire Premium Kit

Kit met een Mini Nautilus tank en een Carbon Fibre VV Batterij.
€ 69,95
    • Dit product is niet meer leverbaar..
Beschrijving

Details

Kit met een Mini Nautilus tank en een Carbon Fibre VV Batterij.

De clearomizer

De Nautilus Mini clearomizer beschikt over een capaciteit van 2ml. De luchtstoom is middels de ring aan de onderkant van het tankje in 4 stappen instelbaar. De beglazing is gemaakt van zuurbestendig Pyrex glas.

De batterij

De Aspire Carbon Fibre Variable Voltage Batterij beschikt over een capaciteit van 1000mAh. Door middel van de ring aan de onderkant van de batterij, is de spanning instelbaar van 3,3 tot 4,8 Volt. De batterij heeft zowel een eGo als een 510 aansluiting.

Beveiliging

De Aspire Carbon Fibre Variable Voltage Batterij beschikt over alle gangbare beveiligingsfuncties. De batterij kan in- en uitgeschakeld worden door binnen 2 seconden 5 keer op de batterijknop te drukken. Mocht er kortsluiting ontstaan in de atomizer, dan schakelt de batterij zichzelf uit. Beide lampjes zullen dan 3 keer knipperen. In het geval dat tijdens het opladen de spanning boven 4,25 Volt komt, wordt het opladen automatisch onderbroken. Om de batterij te beschermen tegen schade als gevolg van te ver ontladen, wordt de batterij uitgeschakeld als de spanning zakt onder 3,2 Volt. Het oranje lampje zal dan 15 keer knipperen.

Inhoud van de set

AantalItem
1x CF VV+ 1000mAh batterij
1x Nautilus Mini clearomizer
5x Aspire Nautilus BVC 1,8Ω Coil Unit
1x USB oplaadkabel
1x AC adapter
1x Engelstalige handleiding


*) Deze set wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Aspire
Batterijcapaciteit 1000mAh
E-liquid capaciteit 2ml
Diameter 17,5mm
Lengte 178mm
Gewicht 109,4gr
Aansluiting 510 (springloaded)

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee