Aspire K3 Quick Start Kit

Aspire K3 Quick Start Kit

Aspire
Elektrische sigaret starter set met een 1200mAh batterij voorzien van carbon finish en smaakvolle veticale coils.
€ 49,95

* Vereiste velden

Aspire K3 Quick Start Kit

Details

De Aspire K3 Quick Start Kit heeft alles in huis om te starten met elektrisch roken. De batterij welke is afgewerkt met een carbon finish, beschikt over een vermogen van 1200mAh en is verkrijgbaar in zwart en roze. De clearomizer heeft een capaciteit van 2ml en maakt gebruik van de Aspire Nautilus BVC.

De Batterij

De batterij van de Apsire K3 Quick Start Kit beschikt over een vermogen van 1200mAh. Daarnaast is de eGo/510 aansluiting voor de clearomizer voorzien van sleuven die de luchttoevoer naar de clearomizer (het tankje) verbeteren. Middels de micro USB kabel, welke in de micro USB poort aan de onderzijde van de batterij wordt gestoken, kan de batterij worden opgeladen. De pass-through techniek van deze batterij zorgt er voor dat de batterij kan worden gebruikt terwijl deze wordt opgeladen.

Zoals de meeste eGo batterijen is ook de K3 batterij voorzien van een beveiliging waardoor deze niet aan kan gaan als de elektrische sigaret bijvoorbeeld in een broekzak of tas wordt gedragen. Door 5x snel achter elkaar op de knop te drukken wordt de batterij in of uitgeschakeld. Aan de hand van de batterij indicator, welke is geïntegreerd in de vuurknop, kunt u zien hoeveel batterijcapaciteit uw elektrische sigaret nog bevat.

K3 clearomizer

De K3 clearomizer beschikt over een capaciteit van 2ml en maakt gebruik van een glazen tankje, welke een zuivere smaak garandeert. Ook kunt u te allen tijde zien hoeveel e-liquid er in het tankje zit. De Aspire Nautilus Bottom Vertical Coil van 1,8Ω staat garant voor een zeer goede dampafgifte. De Aspire K3 Quick Start Kit wordt geleverd met een extra losse coil unit.

Bekijk vergelijkbare e-sigaretten voor de Aspire K3 Quick Start Kit.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Aspire K3 Batterij
1x Aspire K3 Clearomizer
2x Aspire Nautilus BVC
1x USB oplaadkabel
1x Handleiding
1x Gratis e-Liquid*
 

Specificaties

Merk Aspire
Batterijcapaciteit 1200mAh
Tankinhoud 2ml
Diameter 18mm
Lengte 139mm
Aansluiting(en) 510 / eGo

Aspire Nautilus BVC Overzicht

 BVC 1,8ΩBVC 1,6Ω
Damphoeveelheid

Duurzaamheid

E-liquidverbruik

Batterijverbruik


*) Deze Aspire K3 Quick Start Kit wordt geleverd met een gratis 10ml flesje e-Liquid met een populaire smaak zoals Appel, Watermeloen of Tobacco.

Andere klanten kochten ook:
Beoordelen
Totaal score 5.0 van 5 na 2 reviews
Review by Vest on 02-01-2017
Aanrader!
Waardering
Duurzaam, verbruikt niet enorm veel liquid, mouth to lung dus net als een 'analoge' sigaret, goeie smaak, compact en met de batterij kom je de dag door als gemiddele damper. Ik zou deze aan iedereen aanraden die wil stoppen met roken, heb deze nu een halfjaar en nog steeds geen nood aan een ander of aan een sub-ohm vaper.
Review by debbie on 18-10-2016
top damper
Waardering
meerdere e sigaretten gehad dit is echt de beste mis het echte roken er dus nu de eerste keer niet door eindelijk gestopt echt een aanrader!!!!

Schrijf een review over de Aspire K3 Quick Start Kit

Omschrijf uw ervaring met dit produkt. Met uw review helpt u andere klanten een goede keuze te maken. Heeft u vragen over of problemen met dit product? Neem dan contact op met onze klantenservice. Vragen worden niet beantwoord in uw review.

Hoe waardeert u dit artikel? *

 
Waardering