Aspire K3 Quick Start Kit

Aspire K3 Quick Start Kit

Complete kit met een 1200mAh batterij, de 2ml clearomizer en twee bottom vertical coils.
€ 41,95
    • Dit product is niet meer leverbaar..
Beschrijving

Details

De Aspire K3 Quick Start Kit heeft een batterij die beschikt over een vermogen van 1200mAh en is verkrijgbaar in zwart en roze. De clearomizer heeft een capaciteit van 2ml en maakt gebruik van de Aspire Nautilus BVC.

De Batterij

De batterij van de Apsire K3 Quick Start Kit beschikt over een vermogen van 1200mAh. Middels de micro USB kabel, welke in de micro USB poort aan de onderzijde van de batterij wordt gestoken, kan de batterij worden opgeladen. De pass-through techniek van deze batterij zorgt er voor dat de batterij kan worden gebruikt terwijl deze wordt opgeladen.

Zoals de meeste eGo batterijen is ook de K3 batterij voorzien van een beveiliging waardoor deze niet aan kan gaan als de elektrische sigaret bijvoorbeeld in een broekzak of tas wordt gedragen. Door vijf keer snel achter elkaar op de knop te drukken, wordt de batterij in- of uitgeschakeld. Aan de hand van de batterij indicator, welke is geïntegreerd in de vuurknop, kunt u zien hoeveel batterijcapaciteit uw elektrische sigaret nog bevat.

K3 clearomizer

De K3 clearomizer beschikt over een capaciteit van 2ml en maakt gebruik van een glazen tankje. Ook kunt u te aller tijden zien hoeveel e-liquid er in het tankje zit. Een Aspire Nautilus Bottom Vertical Coil van 1,8Ω is al in de clearomizer geïnstalleerd. De Aspire K3 Quick Start Kit wordt geleverd met een extra losse coil unit.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Aspire K3 Batterij
1x Aspire K3 Clearomizer
2x Aspire Nautilus BVC
1x USB oplaadkabel
1x Handleiding
1x E-liquid*


*) Deze Aspire K3 Quick Start Kit wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Aspire
Batterijcapaciteit 1200mAh
Tankinhoud 2ml
Diameter 18mm
Lengte 139mm
Aansluiting(en) 510 / eGo

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee