Vaporlinq Smooth Tobacco

Vaporlinq Smooth Tobacco

Smaak van milde tabak met een vleugje kaneel en vanille
€ 4,95

* Vereiste velden

Beschrijving

Details

De Vaporlinq Smooth Tobacco e-liquid geeft een smaak af die overeen komt met een populaire normale "light" sigaret. Met deze zoete tabaksmaak een vloeistof die onder de categorie "All Day Vape" mag vallen. Een ondertoon van vanille en kaneel geven deze e-liquid een rijke, zachte smaak.

Specificaties

Merk Vaporlinq
Smaak Tabak
Inhoud 10ml
Nicotine 0mg, 6mg, 12mg, 18mg
Verhouding 70%PG / 30%VG

Beoordelen
Totaal score 4.5 van 5 na 3 reviews
Review by Alice on 02-08-2018
Dit is een blijvertje
Smaak
Damp
Gier (gevoel in de keel)
Totaal
Crème brûlée, tabak, vanille, caramel..? Verschillende smaken in deze liquid. Rookt lekker weg. Soms vind ik hem te zwaar en te zoet voor de hele dag en meng ik hem met rookwinkel USA Red, Turkish Blend of Kameel.

Verder is de smaak is ook heel goed bij 6 mg.
Review by bianca on 09-02-2017
Lekkere liquid
Smaak
Damp
Gier (gevoel in de keel)
Totaal
Wow wat een heerlijke liquidatie getest met de e roll voor mij een adv een aanrader voor mensen die eens iets nieuws willen ontdekken je proeft er de drie smaken echt in met een heerlijke tabak smaak erdoor heen echt heerlijk
Review by garry on 19-02-2016
smaakomschrijving
Smaak
Damp
Gier (gevoel in de keel)
Totaal
Lekker smaakje, niet wat ik verwacht had, met tobbaco erop...dit heeft bijna dezelfde smaak als shamrocks wiskey cream van millers goldline wat ik persoonlijk lekker vind voor af toe.. zoet met chocolade,vanille,whisky toets.. eens proberen! Getest met de aspire mini pegasus..

Schrijf een review over de Smooth Tobacco

Omschrijf uw ervaring met dit produkt. Met uw review helpt u andere klanten een goede keuze te maken. Heeft u vragen over of problemen met dit product? Neem dan contact op met onze klantenservice. Vragen worden niet beantwoord in uw review.

Hoe waardeert u dit artikel? *

 
Smaak
Damp
Gier (gevoel in de keel)
Totaal