OneHit Wonder Milk Man

OneHit Wonder Milk Man

OneHit Wonder
Verse room met aardbeien en suiker.
€ 4,95

* Vereiste velden

OneHit Wonder Milk Man

Details

One Hit Wonder staat bekend om zijn smaakexplosie van 100% Amerikaanse kwaliteit. Ontdek de smaak van Milk Man, een heerlijke combinatie van Verse room met aardbeien en suiker. Verkrijgbaar in verschillende sterkes nicotine met een verhouding van 20% PG / 80% VG.

Let op: De mengverhouding van OneHit Wonder e-liquids is 20%PG / 80%VG. Dit maakt de vloeistof wat dikker en dus ook niet geschikt voor coil units en atomizers met kleine openingen voor de vloeistof.

Specificaties

Merk Smaak Inhoud Nicotine Verhouding
One Hit Wonder Milk Man 10ml 0mg, 3mg, 6mg 20%PG / 80%VG

Beoordelen
Totaal score 4.5 van 5 na 5 reviews
Review by Ray on 06-01-2017
Topsmaak
Smaak
Damp
Gier (gevoel in de keel)
Totaal
Heerlijke smaak deze. Naar aanleiding van goede recenties deze besteld. De smaak is dus top. Jammer van de gier. Deze is er alleen in 0 en 6mg nicotine. Misschien dat iets meer nicotine een betere throat hit zou geven. Daardoor niet de volledige score, maar toch 4 sterren.
Review by rob on 31-07-2016
zeer lekker echt een aanrader
Smaak
Damp
Gier (gevoel in de keel)
Totaal
zeer lekker echt een aanrader. goede smaak. goede dampproductie.
zal hem zeker nog wel een paar keer bestellen ;)

Review by Ziplight on 15-02-2016
Erg lekker
Smaak
Damp
Gier (gevoel in de keel)
Totaal
Een hele intense zoete smaak van aardbeien ijs of milkshake. Zeer goed te dampen en ondanks de intensiteit goed als adv te gebruiken. Mooie wolken door het hoge vg gehalte, wat er tevens voor zorgt dat deze liquid zeer zacht en romig aanvoelt in de mond. Coils gaan met deze vloeistof korter mee doordat de suikers (?) erop aankoeken. Dat neem ik voor lief. Mijn favoriete liquid.
Review by Piet on 26-01-2016
Geweldig
Smaak
Damp
Gier (gevoel in de keel)
Totaal
Voor een RDA is dit een heerlijke juice. Het is een hele zoete juice en er komt heel veel rook vanaf
Review by Nino on 21-01-2016
Heerlijk
Smaak
Damp
Gier (gevoel in de keel)
Totaal
Ik had my man besteld maar inplaats van kreeg ik deze binnen. ik dacht laat ik hem maar proberen en merkte meteen dat het lang duurde voordat de smaak pas vrij kwam. Nadat de smaak vrij kwam wist ik niet wat ik proefde zo lekker had ik niet verwacht. Echt gewoon fantastisch. Door de hoge VG heb je met de kangertech SUBVOD heb je ook goeie clouds. Dus aanraden voor smaak en zeker ook voor clouds.

Schrijf een review over de Milk Man

Omschrijf uw ervaring met dit produkt. Met uw review helpt u andere klanten een goede keuze te maken. Heeft u vragen over of problemen met dit product? Neem dan contact op met onze klantenservice. Vragen worden niet beantwoord in uw review.

Hoe waardeert u dit artikel? *

 
Smaak
Damp
Gier (gevoel in de keel)
Totaal