Colinss Empire Purple

Colinss Empire Purple

Zoetzure vruchtensmaak met verse framboosjes.
€ 3,50

* Vereiste velden

Beschrijving

Details

Zoetzure vruchtensmaak dat neigt naar verse frambozen. Opnieuw een fijne fruitsmaak uit de Colinss lijn.

Specificaties

Merk Colinss
Smaak Framboos
Inhoud 10ml
Nicotine 0mg, 3mg, 6mg, 12mg, 18mg
Zoetheid
Throat Hit
Verhouding 40%PG / 60%VG

Beoordelen
Totaal score 4.1 van 5 na 5 reviews
Review by Mr. D on 12-11-2017
Framboolicious
Smaak
Damp
Gier (gevoel in de keel)
Totaal
Heerlijke smaak van volle framboosjes die een goede rookontwikkeling produceren i.c.m. een goeie gier. Het flesje maak ik zo op, want hij is goed een hele dag door te dampen! Alleen jammer dat deze flesjes best hard zijn om in te knijpen en bij te vullen. Mijn ervaring met de doorzichtige flesjes vind ik stukke gemoedelijker. Desondanks voor dit prijsje een echte aanrader!
Review by Rob on 03-10-2017
Mijn eerste echt lekkere fruitsmaakje.
Smaak
Damp
Gier (gevoel in de keel)
Totaal
Ik had al wel een beetje het idee, maar frambozen is absoluut de beste fruitsmaak voor me. Deze van Colins is absoluut prima. Weinig gecompliceerd en recht toe recht aan frambozen. Zeker niet chemisch of zo, maar wel redelijk sterk, en zeker sterker/beter dan zijn "dirty Lady" tegenhanger van Pinky Vapes. Beide gedampt op mijn Ego One V2 op 1 Ohm ter vergelijk, en er gaat zeker nog een vergelijkende sessie komen op mijn Pico op 0.3 Ohm.
Review by Tina on 29-12-2016
Fruitig maar niet te zoet
Smaak
Damp
Gier (gevoel in de keel)
Totaal
Lekker fruitig maar niet te zoet. Naar mijn mening iets te zuur maar wel oké. De empire red gemengd met deze vind ik wel erg lekker.
Review by HvLee on 15-08-2016
Intense smaak
Smaak
Damp
Gier (gevoel in de keel)
Totaal
De eerste fruitsmaak voor mij op 6mg die ik echt kan blijven dampen, echt lekker. Normaal ben ik van de tabak smaken, maar deze heeft me wel over de streep getrokken.
Review by Twinkle on 23-01-2016
Subtiel zoete natuurlijke frambozensmaak
Smaak
Damp
Gier (gevoel in de keel)
Totaal
Ook deze liquid van Colinss smaakt heel natuurlijk en ook echt naar frambozen. Als een waterijsje met frambozen smaak. Deze liquid gebruik ik in 6 MG met de Ego One Mini en de 0.5 Ohm. Inmiddels ben ik drie weken aan het dampen en ik ga steeds meer richting de fruitsmaken. Hierdoor is mijn behoefte aan een echte sigaret bijna verdwenen, en dat voor iemand die bijna 30 Marlboro light sigaretten per dag rookte ! Heel blij met de e-sigaret.

Schrijf een review over de Empire Purple

Omschrijf uw ervaring met dit produkt. Met uw review helpt u andere klanten een goede keuze te maken. Heeft u vragen over of problemen met dit product? Neem dan contact op met onze klantenservice. Vragen worden niet beantwoord in uw review.

Hoe waardeert u dit artikel? *

 
Smaak
Damp
Gier (gevoel in de keel)
Totaal