Aspire Quad Flex Survival Kit

Aspire Quad Flex Survival Kit

Een Aspire RDTA, RDA, Squonker RDA en Clearomizer in één.
€ 54,95

* Vereiste velden

Beschrijving

Details

De Aspire Quad Flex is een RDTA, RDA, Squonker RDA en een clearomizer (Nautilus X) in één. Door de verschillende samenstellingen van de onderdelen die deze kit bevat, kunt u zelf bepalen op welke manier u de Aspire Quad Flex gebruikt. Als de samenstelling van de clearomizer wordt gebruikt, is de inhoud van het tankje 2ml.

RDTA

De RDTA (rebuildable dripper tank atomizer) is een dripper. Hierbij wordt er een losse (zelfgemaakte) coil geplaatst. Door het tankje eronder hoeft er met deze samenstelling niet na een paar trekjes te worden bijgedruppeld. Het wickmateriaal dat tussen de gloeidraad zit, hangt als het ware in de e-liquid van de tank welke zich onder het deck bevindt. Het wickmateriaal kan de e-liquid hierdoor vanuit dit tankje absorberen. Het tankje is via het deck, door kleine gaatjes, bij te vullen met e-liquid.

In de RDTA samenstelling beschikt u over een instelbare bottom airflow control. Daarbij is het mogelijk om de grotere driptip (mondstukje) te vervangen voor een kleinere driptip. De posts, hier gaat de gloeidraad doorheen, hebben een diameter van 2,95mm.

RDA

De RDA (rebuildable dripper atomizer) samenstelling is enkel een dripper. Het formaat is hierbij kleiner omdat er geen tank onder het deck zit. De RDA bevat twee posts met beide twee gaten voor de gloeidraad, dit zijn dezelfde als bij de RDTA. Ook deze gaten hebben een diameter van 2,95mm.

Squonker RDA

De Squonker RDA is vergelijkbaar met de normale RDA samenstelling. Het verschil hiertussen is dat de 510 connector aan de onderkant wordt vervangen voor een holle 510 connector. Hier kan een naaldflesje in worden gedaan waardoor er, door middel van knijpen, e-liquid op de coil kan worden gespoten. Op deze manier is de Squonker vergelijkbaar met zowel de RDTA als de RDA.

Nautilus X

Deze clearomizer samenstelling is geschikt voor standaard coils. De inhoud van de tank is 2ml en de tank wordt via de bovenkant bijgevuld. De Aspire Quad Flex Kit wordt standaard geleverd met één Aspire Nautilus X atomizer van 1,8Ω.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Body met zij-airflow
1x Body met top-airflow
1x RDTA tank adapter
1x RDA deck
1x RDA base
1x Nautilus X pyrex tube
1x Nautilus X top cap
1x Nautilus X base
1x Nautilus X atomizer (12 - 16W)
1x Delrin driptip
1x 510 driptip adapter
1x 510 connector (voor squonker)
1x Organisch katoen
2x Clapton coils (pre-built)
1x Reserve onderdelen

Specificaties

Merk Aspire
Tankinhoud 2ml
Diameter 22mm
Hoogte (RDA) 35mm
Aansluiting 510
Kleuren zwart, zilver

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee