Wotofo LUSH Plus RDA

Wotofo LUSH Plus RDA

Compacte Wotofo RDA met juicewell van 7,7mm met stijlvolle uitstraling.
€ 39,95

* Vereiste velden

Beschrijving

Details

De Wotofo LUSH Plus RDA is een dripper met een juicewell van 7,7mm. Hierdoor kan extra veel e-liquid in de wick worden opgenomen voor ongekende wolken damp. De Wotofo LUSH RDA is gemaakt van RVS en is verkrijgbaar in zwart, zilver en wit.

De top cap is voorzien van een traploos instelbare airflow control en deze is tevens geschikt voor wide bore driptips (15mm) en 510 driptips door gebruik van een speciale converter ring. Het contactpuntje dat naar de batterij gaat heeft een 510 aansluiting en is voorzien van instelbare centerpin. Het build deck beschikt over een T-post en twee engatieve posts. Dual coil setups zijn hierdoor mogelijk.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Wotofo LUSH Plus RDA
1x Schroevendraaiertje
1x Reserve onderdelen
3x Pre-built Twisted Coils
1x Organisch Japans Katoen
1x Instructiekaartje

Specificaties

Merk Wotofo
Juicewell 7,7mm
Diameter 24mm
Hoogte 32mm
Materiaal RVS
Aansluiting(en) 510

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee