Wotofo Atty3 RDA

Wotofo Atty3 RDA

Wotofo
Wotofo Atty3 RDA met uniek vierkant design met T-post setup en juicewell van 6mm.
€ 34,95

* Vereiste velden

Wotofo Atty3 RDA

Details

De Wotofo Atty3 RDA heeft een zeer spraakmakend vierkant design. Hierdoor steekt deze RDA 100% af tegen de overig verkrijgbare RDA's. Verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en zilver. De vormgeving en afwerking van deze RVS RDA zijn van hoge kwaliteit en de set is voorzien van vele extra's.

Het compacte formaat met een diepe (6mm) juicewell geven deze RDA genoeg ruimte voor een relatief grote wick. Hierdoor kan een flinke hoeveelheid e-liquid worden opgenomen en verdampt. Grote wolken gegarandeerd! Een center T-post en twee negatieve posts maken een multi coil setup mogelijk. De tube beschikt over inkepingen die samen met de verstelbare top cap de airflow van deze dripper reguleren. Een wide bore driptip en 510 driptip converter geven deze RDA de optie om te verwisselen van driptips.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Wotofo Atty 3 RDA
1x POM widebore driptip
1x 510 driptip converter
1x 510 driptip
1x Zakje met O-ringetjes en Post schroefjes
1x Schroevendraaier

Specificaties

Merk Wotofo
Aansluiting(en) 510
Breedte 22mm
Gewicht 50,5gr
Materiaal RVS

Beoordelen

Schrijf de eerste beoordeling van dit artikel

Omschrijf uw ervaring met dit produkt. Met uw review helpt u andere klanten een goede keuze te maken. Heeft u vragen over of problemen met dit product? Neem dan contact op met onze klantenservice. Vragen worden niet beantwoord in uw review.

Hoe waardeert u dit artikel? *

 
Waardering