CCI Archon RDA

CCI Archon RDA

Cloud Chasers Inc
Cloud Chasers Inc Archon RDA met diepe juicewell en 3 posts.
€ 24,95

* Vereiste velden

CCI Archon RDA

Details

De Archon RDA van Cloud Chasers Inc beschikt over een uniek airflow systeem met draaibare buitenring die voorzien is van gaatjes. De binnenste ring is in treden uitgefreesd om de luchttoevoer perfect af te stemmen op persoonlijke voorkeur. Het build deck heeft 3 posts en een juice well van ongeveer 4mm diep. Ideaal om flink wat e-liquid aan de dripper toe te voegen.

Naast extra onderdelen als schroefjes, afdichtringen, prebuilt coils en wickmateriaal beschikt deze set over twee extra teflon driptip adapters zodat vrijwel elk gewenst model driptip gebruikt kan worden met de Cloud Chasers Inc Archon RDA. Verkrijgbaar in zwart en RVS.

Let op! Dit product is niet geschikt voor onervaren gebruikers. Win informatie in bij mensen die bekend zijn met deze manier van dampen of bel onze klantenservice. Het gebruik van dit product is geheel op eigen risico.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Cloud Chasers Inc Archon RDA
2x Teflon 510 driptip converter
1x Wickmateriaal
2x Prebuilt coils
1x Mini multitool
1x Koperen middenpost
4x Reserveschroefjes
1x Diverse afsluitringen

Specificaties

Merk Cloud Chasers Inc
Aansluiting(en) eGo / 510
Driptip insert 12,5mm (wide bore)
Diameter 22mm
Gewicht 52,5gr
Materiaal Stainless staal

Andere klanten kochten ook:

Andere klanten kochten ook

Beoordelen

Schrijf de eerste beoordeling van dit artikel

Omschrijf uw ervaring met dit produkt. Met uw review helpt u andere klanten een goede keuze te maken. Heeft u vragen over of problemen met dit product? Neem dan contact op met onze klantenservice. Vragen worden niet beantwoord in uw review.

Hoe waardeert u dit artikel? *

 
Waardering