Aspire Quad Flex Power Pack

Aspire Quad Flex Power Pack

Aspire
Een Aspire RDTA, RDA en een Squonker RDA in één.
€ 29,95

* Vereiste velden

Aspire Quad Flex Power Pack

Details

De Aspire Quad Power Pack is een RDTA, RDA, Squonker RDA in één. Door de verschillende samenstellingen van de onderdelen die deze kit bevat kunt u zelf bepalen op welke manier u de Aspire Quad Flex wilt gebruiken.

RDA

De RDA (rebuildable dripper atomizer) samenstelling is enkel een dripper. Het formaat is hierbij kleiner omdat er geen tank onder het deck zit. De RDA bevat twee posts met beide twee gaten voor het gloeidraad, dit zijn dezelfde als bij de RDTA. Ook deze gaten hebben een diameter van 2,95mm.

Squonker RDA

De Squonker RDA is vergelijkbaar met de normale RDA samenstelling. Het verschil hiertussen is dat de 510 connector aan de onderkant wordt vervangen voor een (meegeleverde) holle 510 connector. Hier kan een naaldflesje in worden gedaan waardoor er, door middel van knijpen e-liquid op de coil kan worden gespoten. Op deze manier is de Squonker vergelijkbaar met zowel de RDTA als de RDA.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Body met top-airflow
1x Body met zij-airflow
1x RDA deck
1x RDA base
1x Delrin driptip
1x 510 driptip adapter
1x 510 connector (voor squonker)
1x Organisch katoen
2x Clapton coils (pre-built)
1x Reserve onderdelen

Specificaties

Merk Aspire
Diameter 22mm
Hoogte (RDA) 35mm
Aansluiting 510
Kleuren zwart, zilver

Beoordelen

Schrijf de eerste beoordeling van dit artikel

Omschrijf uw ervaring met dit produkt. Met uw review helpt u andere klanten een goede keuze te maken. Heeft u vragen over of problemen met dit product? Neem dan contact op met onze klantenservice. Vragen worden niet beantwoord in uw review.

Hoe waardeert u dit artikel? *

 
Waardering