Wotofo Phantom MOD

Wotofo Phantom MOD

Kwalitatief hoogstaande Wotofo MOD voor een zachte prijs.
€ 49,95
Beschrijving

Details

De Wotofo Phantom mechanische MOD is vervaardigd uit hoogwaardig staal. Deze Mechanische MOD beschikt over een hybride 510 aansluiting, wat wil zeggen dat de RBA direct op de batterij aangesloten kan worden. Daarnaast beschikt deze set over twee top caps. De ene top cap is voor het gebruik van RBA's direct op de batterij en de extra top cap beschikt over een schroefdraad met verstelbare centerpin.

Aan de onderkant (bij de Fire Button) kan de luchtinlaat worden afgesteld zodat deze mechanische MOD te gebruiken is met diverse RBA's, RTA's en clearomizers. Twee springveren van verschillend formaat kunnen worden toegepast om de weerstand van de Fire Button te verhogen of te verlagen.

Let op! Dit product is niet geschikt voor onervaren gebruikers. Een hybride Mech MOD kan gevaarlijk zijn. Zorg ervoor dat de 510 connector uitsteekt voorbij de 510 threading op de RDA of atomizer. Apparaten zonder verstelbare 510 contacten kunnen gevaarlijke reacties en persoonlijk letsel veroorzaken bij onjuist gebruik.

Inhoud van de set

1x Wotofo Phantom MOD
2x Verstelbare Top Cap
2x Afstelring voor luchtinlaat van Fire Button
2x Fire Button springveer (verschillende afmetingen)
1x Microfibre doekje

Specificaties

Merk Wotofo
Aansluiting(en) Hybride 510
Lengte 88mm
Diameter 22mm
Gewicht 101,5gr
Materiaal RVS

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee