Vaperz Cloud VCM Mech MOD

Vaperz Cloud VCM Mech MOD

Vaperz Cloud
VCM Competition Mech MOD met hybride 510 connector. Koper met mat zwarte coating
€ 94,95
Vaperz Cloud VCM Mech MOD

Details

De Vaperz Cloud VCM Competition Mech MOD bestaat uit een 23mm dikke koperen tube afgewerkt met een mat zwarte coating. Het betreft hier een MOD met een hybride aansluiting voor de batterij, wat wil zeggen dat de batterij direct aansluit op het contactpuntje van de RDA. Zorg er dus voor dat de gebruikte RDA een 510 connector heeft die kan worden afgesteld! De contactpunten zijn van verzilverd koper voor een goede geleiding en minder verlies van voltage. De Vaperz Cloud VCM Competition Mech MOD maakt gebruik van 18650 batterijen.

Let op! Dit product is niet geschikt voor onervaren gebruikers. Een hybride Mech MOD kan gevaarlijk zijn. Zorg ervoor dat de 510 connector uitsteekt voorbij de 510 threading op de RDA of atomizer. Apparaten zonder verstelbare 510 contacten kunnen gevaarlijke reacties en persoonlijk letsel veroorzaken bij onjuist gebruik.

Specificaties

Merk Vaperz Cloud
Aansluiting(en) Hybride 510
Lengte 91mm
Diameter 23mm
Gewicht 147,6gr
Materiaal Koper

Beoordelen
Totaal score 5.0 van 5 na 1 reviews
Review by Max on 12-05-2016
Top mech mod
Waardering
mooie mod ,werkt goed mooi om te zien en erg goed afgewerkt ,

Schrijf een review over de Vaperz Cloud VCM Mech MOD

Omschrijf uw ervaring met dit produkt. Met uw review helpt u andere klanten een goede keuze te maken. Heeft u vragen over of problemen met dit product? Neem dan contact op met onze klantenservice. Vragen worden niet beantwoord in uw review.

Hoe waardeert u dit artikel? *

 
Waardering