VaporlinQ Cig-a-linq Pro & Taster Clearomizer

VaporlinQ Cig-a-linq Pro & Taster Clearomizer

VaporlinQ Cig-a-linq Pro & Taster Clearomizer. Verpakt per 5 stuks van 0,3ml.
€ 19,95
    • Dit product is niet meer leverbaar..
Beschrijving

Details

De VaporlinQ Cig-a-linq Pro & Taster Clearomizer is een zeer kleine clearomizer geschikt voor de Cig-a-linq Pro en de Cig-a-linq Taster. Door gebruik van top-filling techniek is de clearomizer zeer eenvoudig te vullen. Door simpelweg het mondstukje los te draaien kan deze tank worden voorzien van e-liquid in elke gewenste smaak. Verkrijgbaar in RVS en gouden uitvoering. De VaporlinQ Cig-a-linq Pro & Taster Clearomizer zitten per 5 verpakt in een doosje.

Wanneer de VaporlinQ Cig-a-linq Pro & Taster Clearomizer is opgebruikt, vervangt u deze eenvoudig voor een nieuw exemplaar. Een clearomizer is verbruikt wanneer deze weinig tot geen damp meer produceert, of wanneer deze een licht verbrande smaak af geeft.

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee