Vaporesso VM Stick 18 Tank

Vaporesso VM Stick 18 Tank

2ML Vaporesso VM Stick 18 Tank, met topfill en 510 aansluiting.
€ 20,95

* Vereiste velden

Beschrijving

Details

De Vaporesso VM 18 Tank is een clearomizer die beschikt over een inhoud van 2ml en die u via de bovenkant kunt bijvullen. Door de top cap los te draaien van de clearomizer, komt de connector vrij. Via het langwerpige gat aan de zijkant kunt u de clearomizer vullen. Het middelste buisje is voor de luchttoevoer. Hier mag geen e-liquid in komen.

De Vaporesso VM 18 Tank beschikt over bottom airflow control. Aan de onderkant vindt u een ring waar u aan kunt draaien. U kunt de luchttoevoer hiermee instellen. Wanneer u de luchttoevoer vergroot, komt er meer lucht mee waardoor er meer damp uit de elektrische sigaret komt. Wanneer u de luchttoevoer verkleint, zal de damp geconcentreerder zijn.

Het verwisselen van de coil doet u via de onderkant. Door de tank op zijn kop te houden en de atomizer base los te halen van de clearomizer, kunt u de coil verwisselen. Dat betekent dat u niet in het compartiment waar de e-liquid zich bevindt hoeft te komen. Op deze manier gaat er geen e-liquid verloren wanneer u de coil verwisselt.

De Vaporesso VM Stick 18 wordt geleverd met de Vaporesso EUC CCELL 1,0Ω coil en de Vaporesso EUC MESHED 0,6 Ω coil.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Vaporesso VM Stick 18 Tank
1x 1,0Ω Vaporesso EUC Coil (10 - 14W)
1x 0,6Ω Vaporesso EUC Mesh Coil (16 - 22W)
1x Extra Tankglaasje
1x Set reserve rubberen O-ringen

 

Specificaties

Merk Vaporesso
Tankinhoud 2ml
Lengte 49mm
Diameter 18mm
Aansluiting 510

 

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee