Smok TFV8 X-Baby Beast Tank

Smok TFV8 X-Baby Beast Tank

Een 2ml tank met Top-fill & Top Airflow inclusief twee sub-ohm coils.
€ 29,95

* Vereiste velden

Beschrijving

Details

Deze Smok TFV8 X-Baby Beast Tank heeft een inhoud van 2ml en maakt gebruik van een eenvoudig vulsysteem. Door de bovenste ring (topcap) namelijk naar links te schuiven komt het reservoir open te staan. Op deze manier is de kans op lekkages uitgesloten en is het bijvullen sneller en eenvoudiger.

Daarbij beschikt de TFV8 X-Baby Beast Tank over Airflow Control aan de bovenkant. U kunt deze instellen door aan de bovenste ring te draaien. Zet u de Airflow helemaal open dan zal de damp koeler zijn dan wanneer u deze zo goed als dicht draait. Ook heeft dit invloed op het hoeveelheid damp die de TFV8 X-Baby Beast Tank afgeeft.

    • Wij raden bij deze tank aan om gebruik te maken van dikkere e-liquids waarbij het VG-gehalte minimaal 60% is.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Smok TFV8 X-Baby Beast Tank
1x 0,25Ω V8 X-Baby M2 Octuple Coil (25 - 45)
1x 0,4Ω V8 X-Baby Q2 Coil (40 - 80W)
1x Extra tankglaasje
1x Reserve rubberen ringen
2x Vapebands

 

Specificaties

Merk Smok
Tankinhoud 2ml
Lengte 57mm
Diameter 24.5mm
Aansluiting 510

 

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee