Smok TFV12 Baby Prince Tank

Smok TFV12 Baby Prince Tank

Een 2ml topfill clearomizer met airflow control en drie sub-ohm coils.
€ 34,95

* Vereiste velden

Beschrijving

Details

De Smok TFV12 Baby Prince clearomizer heeft een inhoud van 2ml en kan via de bovenkant worden bijgevuld. Deze clearomizer beschikt over een schuifsysteem, waardoor het demonteren van onderdelen tot het verleden behoort wanneer u de clearomizer bij wilt vullen. Door de top cap te verschuiven, komt het reservoir open te staan en kunt u de tank bijvullen met e-liquid. Daarnaast beschikt de TFV12 Baby Prince over airflow control. Hiermee kunt u naar wens instellen hoeveel lucht er doorgelaten wordt. Door aan de ring te draaien die zich aan de onderkant van de TFV12 Baby Prince bevindt, kunt u de luchttoevoer instellen.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Smok TFV12 Baby Prince Tank
1x 0,4Ω Q4 Coil (30 - 65W)
1x 0,15Ω T12 Coil (50 - 90W)
1x 0,15Ω Mesh Coil (40 - 80W)
1x Extra Tankglaasje
1x Reserve rubberen ringen

 

Specificaties

Merk Smok
Tankinhoud 2ml
Lengte 54mm
Diameter 23mm
Aansluiting 510

 

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee