Smok Spirals Tank

Smok Spirals Tank

Uitgebreide clearomizer set van 2ml. Goed in combinatie met kleine box Mods.
€ 29,95

* Vereiste velden

Beschrijving

Details

De Smok Spirals Tank heeft een inhoud van 2ml en een diameter van 22mm waardoor deze Spirals Tank goed te combineren is met de kleinere box MODS (bijvoorbeeld de Eleaf Aster en de Eleaf iStick 30W). De Smok Spirals Tank kan eenvoudig via de bovenkant worden bijgevuld door het gestreepte onderdeel onder het mondstukje (topcap) er af te draaien.

Het verwisselen van de coil gebeurt via de onderkant. Hiervoor draait u de onderste ring los van de tank. In deze onderste ring zit ook de Airflow Conctrol verwerkt. Hiermee kunt u zelf de hoeveelheid lucht tijdens het inhaleren instellen.

Coil Unit

De meegeleverde Coil Units hebben een weerstand van 0,3Ω (20 - 40W) en 0,6Ω (18 - 35W). Door deze lage weerstanden in het mogelijk om veel damp te creëren. De 0,3Ω zal meer damp geven dan de 0,6Ω, hierdoor kunt u zelf ontdekken wat u het fijnst vindt. De coils hebben ruime openingen naar het katoen waardoor de smaak zuiver is en de kans op een verbrande smaak (dry burn) erg klein is.

RBA

Daarbij wordt deze set geleverd met een RBA (rebuildable atomizer), hier zit een pre-built coil in. U kunt deze naderhand ook zelf maken en gebruiken door middel van Coil Wire.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Smok Spirals Tank
1x 0,6Ω Smok Spirals Dual Coil
1x 0,3Ω Smok Spirals Dual Coil
1x 0,55Ω Smok Spirals RBA (rebuildable atomizer)
1x Extra Tankglaasje
1x Schroevendraaiertje (voor de RBA)
1x Setje extra rubberen O-ringen
1x Engelstalige Handleiding
 

Specificaties

Merk Smok
Tankinhoud 2ml
Lengte 48mm
Diameter 22mm
Aansluiting 510

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee