Kanger Mini ProTank 2

Kanger Mini ProTank 2

Verbeterde versie van de Kanger Mini Protank met pyrex glass tube.

Normale prijs: € 13,95

Special Price € 12,95

Beschrijving

Details

Verbeterde versie van de Kangertech Mini Protank. De Mini Protank 2 beschikt over een pyrex glazen tank en is voorzien van een stainless driptip. De onderdelen zijn demontabel en vervangbaar. Ideaal wanneer de clearomizer schoongemaakt moet worden. In de set zijn twee coil units van 2.2Ohm meegeleverd. Het betreft hier de coil units van de oudere generatie, nog steeds geliefd bij veel dampers. Verkrijgbaar in diverse weerstanden.

De Kangertech Mini Protank 2 beschikt over een eGo batterij aansluiting en heeft een tank inhoud van 1,5ml. De Coil Unit is onder in de tank geplaatst zodat de e-liquid maximaal kan worden opgenomen.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Drip Tip
1x 1,5ml Pyrex Glass Tank
1x Tank Base
2x 2,2Ω Coil Unit
1x Instructiekaartje (Engels)
1x Giftbox
Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee