Kanger eVod Clearomizer

Kanger eVod Clearomizer

Hoogwaardige Clearomizer met verwisselbare coil unit.
€ 5,45
Beschrijving

Details

De Kanger eVod Clearomizer heeft een metalen buitenkant met een kijkglaasje zodat u kunt zien hoeveel liquid er nog in het tankje zit. De eVod heeft een BCC (Bottom Coil Changeable) ontwerp wat betekend dat u de coil unit kunt vervangen als deze defect is en de atomizer zich aan de onderkant van de tank bevind zodat deze altijd voldoende vloeistof krijgt. Het mondstuk is van kunststof waardoor deze geen nare bijsmaak geeft. Daarnaast is het mondstuk niet afschroefbaar waardoor de kans op lekken wordt geminimaliseerd.

De aansluiting van de Kanger eVod Clearomizer is van het eGo type waardoor de Clearomizer ook bijzonder geschikt is als upgrade voor de Joyetech eGo-C, de eGo-CE5 en de Queen starter sets.

Een groot voordeel van de eVod Clearomizer is dat de reserve Kanger eVod Coil Units (atomizers) in vergelijking met andere producten erg voordelig zijn.

  
Capaciteit 1.6ml
Weerstand 2,5±0.2Ω
Aansluiting eGo
Voltage 3,2 tot 3,7 Volt
Afmetingen 60mm x 10,6mm
Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee