Kanger eVod 2 Clearomizer

Kanger eVod 2 Clearomizer

Clearomizer met Dual Coil atomizer voor de Kanger eVod 2 Starter Set.
€ 5,95

* Vereiste velden

Beschrijving

Details

Clearomizer met Dual Coil atomizer voor de Kanger eVod 2 Starter Set. Kan uiteraard ook gebruikt worden om een eGo of eVod Starter Set te upgraden naar een Dual Coil systeem.

De Kanger eVod 2 Clearomizer heeft een metalen buitenkant met een kijkglaasje zodat u kunt zien hoeveel liquid er nog in het tankje zit. De eVod heeft een BCC (Bottom Coil Changeable) ontwerp wat betekend dat de atomizer zich aan de onderkant van de tank bevind zodat deze altijd voldoende vloeistof krijgt. Het mondstuk is van metaal maar kan naar wens ook vervangen worden voor een kunststof mondstuk.

De aansluiting van de Kanger eVod 2 Clearomizer is van het eGo type waardoor de Clearomizer ook bijzonder geschikt is als upgrade voor de Joyetech eGo-C, de eGo-CE5 en de Queen starter sets.

Specificaties

Capaciteit 1.6ml
Weerstand 1,5±0.2Ω
Aansluiting eGo
Voltage 3,2 tot 3,7 Volt
Afmetingen 60mm x 10,6mm
 
Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee