Kanger Aerotank Plus

Kanger Aerotank Plus

Een 2ml tank met top-fill en airflow control in combinatie met SSOCC coils en uniek mondstukje.
€ 16,95

* Vereiste velden

Beschrijving

Details

Deze Kanger Aerotank Plus Cartomizer heeft een tankinhoud van 2ml en is eenvoudig via de bovenkant te vullen met e-liquid. Daarbij beschikt de Kanger Aerotank Plus over een airflow control valve, hiermee kan de hoeveelheid lucht tijdens het inhaleren naar wens worden ingesteld. De tank is gemaakt van roestvrijstaal in combinatie met glas. Het opvallende mondstukje is plat van formaat, dit mondstukje kan eventueel vervangen worden voor een mondstukje naar wens met een 510 formaat. De meegeleverde platte driptip is gemaakt om mond tot long te inhaleren in plaats van direct.

Air Control Valve

De Air Control Valve maakt het mogelijk de hoeveelheid lucht die door de clearomizer loopt te regelen. Kiest u voor een kleinere doorstroom dan kost het meer moeite om een trekje te nemen maar tegelijkertijd ontstaat er ook een wat dikkere damp.

SSOCC Coil

De Kanger Aerotank Plus maakt gebruik van de SSOCC coils (Stainless Steel Organic Cotton Coil). Deze coils geven een zuivere smaak met een goede damp. De meegeleverde SSOCC heeft een weerstand van 1,8Ω en is gemaakt van kanthal, hiermee is het niet mogelijk om met temperature control te dampen. De SSOCC zijn echter in meerdere weerstanden verkrijgbaar.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Kangertech Aerotank Plus
1x 1,8Ω Kanger SSOCC Coil (7 - 18W)
1x Extra tankglaasje
2x Reserve rubberen O-ringen
1x Instructiekaartje (engelstalig)

Specificaties

Merk Kangertech
Tankinhoud 2ml
Diameter 22mm
Coil Kanger SSOCC
Aansluiting 510
 
Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee