Joyetech UNIMAX 22 Clearomizer

Joyetech UNIMAX 22 Clearomizer

Clearomizer set van 2ml met airflow control en sub-ohm coils voor veel damp.
€ 24,95
    • Dit product is niet meer leverbaar..
Beschrijving

Details

De UNIMAX 22 clearomizer heeft een inhoud van 2ml en beschikt over een pyrex glass tankje voor een zuivere smaak. Door de opbouw van deze clearomizer kan het tankje via de bovenkant worden gevuld door de ring onder de driptip (mondstuk) los te schroeven. Daarbij beschikt de UNIXMAX 22 clearomizer over een Airflow Control. Hiermee kunt u de hoeveelheid lucht die u inhaleert instellen. Draait u de airflow helemaal open dan zal de damp koeler en zachter van smaak zijn. Draait u de airflow dichter dan is de smaak voller met iets minder damp.

Coil Unit

De coil unit van een elektrische sigaret moet zo nu en dan vervangen worden. Als u na een aantal weken merkt dat de smaak van uw e-liquid verandert of branderig gaat smaken, is uw coil unit versleten en moet deze vernieuwd worden. Dit doet u door de UNIMAX 22 clearomizer los te maken van de batterij. Als u dit gedaan heeft, schroeft u de base los van het mondstuk. Nu kunt u de coil eraf schroeven en een nieuwe plaatsen. Zet het geheel vervolgens weer in elkaar, en uw elektrische sigaret is weer klaar voor gebruik.

De UNIMAX 22 clearomizer maakt gebruik van een BFL coil unit. De meegeleverde BFL coil units hebben een gloeidraad van kanthal met een weerstand van 0,5Ω. Vanwege deze lagere weerstand (sub-ohmen) is het mogelijk om met de Joyetech UNIMAX 22 een goede damp te creëren met een volle smaak.

Inhoud van de set

AantalItem
1x UNIMAX 22 Clearomizer
1x BFL Kth-0.5Ω DL.Head
1x BFXL Kth-0.5Ω DL.Head
1x Reserve tankglaasje
1x Extra rubberen O-ringen
1x Instructiekaartje (engelstalig)

Specificaties

Merk Joyetech
Tankinhoud 2ml
Diameter 22mm
Aansluiting 510
 
Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee