Joyetech ProCore X Clearomizer

Joyetech ProCore X Clearomizer

2ml tank met flip topfill mechanisme en inclusief 2 nieuw ontworpen coils.
€ 24,95

* Vereiste velden

Beschrijving

Details

De Joyetech ProCore X clearomizer heeft een inhoud van 2ml en kan via de bovenkant worden gevuld. De ProCore beschikt over een flip topfill mechanism. Om bij het reservoir te komen en de clearomizer met e-liquid te vullen, dient u de top cap omhoog te duwen. Het demonteren van onderdelen wanneer u de clearomizer bij wilt vullen, behoort hiermee tot het verleden.

De Joyetech ProCore X clearomizer beschikt over een bottom airflow control. Hiermee kunt u naar wens instellen hoeveel lucht er doorgelaten wordt. Dit kunt u instellen door aan de ring te draaien die zich aan de onderkant van de ProCore bevindt.

Inhoud van de set

AantalItem
1x ProCore X Clearomizer
1x 0,4Ω ProC1 Atomizer (55W - 65W)
1x 0,25Ω ProC1-S Atomizer (30W - 40W)
1x Reserve Tankglaasje
1x Setje Rubberen O-ringen
1x Instructiekaartje (engelstalig)

Specificaties

Merk Joyetech
Tankinhoud 2ml
Diameter 25mm
Lengte 40mm
Aansluiting 510
 
Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee