Aspire Tigon Tank

Aspire Tigon Tank

Een 2ml clearomizer waarbij de coil zonder schroefdraad bevestigt kan worden.
€ 29,95

* Vereiste velden

Beschrijving

Details

De Aspire Tigon clearomizer beschikt over een inhoud van 2ml. De clearomizer van de Tigon kan via de bovenkant worden gevuld. Door de top cap omhoog te trekken en deze daarna opzij te duwen, komt het tankje vrij. U dient de e-liquid via het langwerpige gat naar binnen te laten lopen.

De coil unit van deze clearomizer kunt u vervangen zonder dat daar e-liquid mee verloren gaat. Wanneer u de atomizer base losdraait van het tankje, kunt u de coil unit via de onderkant vernieuwen. Wanneer u dit doet, gaan de luchtgaatjes op slot. Het morsen met e-liquid is hierdoor verleden tijd.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Aspire Tigon Tank
1x 1,2Ω Aspire Tigon Coil (10 - 12W)
1x 0,4Ω Aspire Tigon Coil (23 - 28W)
1x Extra Tankglaasje
1x Extra Drip Tip
10x Reserve rubberen O-ringen

 

Specificaties

Merk Aspire
Tankinhoud 2ml
Lengte 49mm
Diameter 23mm
Aansluiting 510

 

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee