Aspire Nautilus Mini

Aspire Nautilus Mini

Kleine versie van de Aspire Nautilus clearomizer met een inhoud van 2ml.
€ 29,95
OF
Beschrijving

Details

De Aspire Nautilus Mini is het kleinere broertje van de Aspire Nautilus. De Nautilus Mini heeft een capaciteit van 2ml. De dubbele coil unit zit aan de onderkant van de tank waardoor deze altijd van voldoende liquid wordt voorzien. U kunt zowel bottom dual coil units als vertical coil units plaatsen in deze Nautilus Mini.

De Aspire Nautilus Mini clearomizer beschikt over een airflow control. Door aan de ring aan de onderkant van de tank te draaien is de luchtstoom in 4 stappen instelbaar. De tank is gemaakt van zuurbestendig Pyrex glas zodat een goede smaak wordt gegarandeerd.

Upgrade de Aspire Nautilus Mini met de Aspire Nautilus Mini RVS tank of Aspire Nautilus Mini Hollowed Out tube voor een mooie nieuwe uitstraling en extra bescherming. Ook de Aspire Nautilus Mini Pyrex Tank is los verkrijgbaar.

De Aspire Nautilus Mini clearomizer geeft een uitstekend resultaat met de Aspire CF VV batterij. Door de bijgeleverde beauty ring zullen vrijwel alle eGo batterijen een mooie aansluiting kunnen maken met de Aspire Nautilus Mini clearomizer.

De Aspire Nautilus Mini wordt standaard geleverd bij de Aspire Premium Kit.

    • Let op! De Aspire BDC (Bottom Dual Coil) wordt helaas niet meer gemaakt. Een vernieuwd alternatief met betere eigenschappen vindt u hier: Aspire Nautilus BVC

Inhoud van de set

AantalItem
1x 510 Chrome Drip Tip
1x Pyrex Tank Body
1x Tank Base met Adjustable Airflow
1x Beauty ring voor kleine batterijen
1x Nautilus BVC 1,6Ω
1x Nautilus BVC 1,8Ω
1x Handleiding

Specificaties

Tankinhoud 2ml
Aansluiting 510
Atomizer Aspire Nautilus BVC
Diameter 19mm

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee