Aspire Atlantis

Aspire Atlantis

Aspire clearomizer met 0,5Ω coil unit voor subOhm gebruik met een inhoud van 2ml.
€ 39,95
    • Dit product is niet meer leverbaar..
Beschrijving

Details

De Aspire Atlantis is speciaal ontworpen om sub-ohm atomizers te ondersteunen. De weerstand van de atomizer is 0,5Ω wat resulteert in een vermogen van ongeveer 35 watt bij een batterijspanning van 4,2 volt. Net als de Nautilus heeft de Atlantis een Bottom Vertical Coil ontwerp. Echter, de atomizer voor de Atlantis is een flinke maat groter om het vermogen beter te verwerken. Bovendien is de atomizer gemaakt van Kanthal weerstandsdraad om een langere levensduur te garanderen.

De Aspire Atlantis clearomizer beschikt over een coil unit waarmee SubOhm gedampt kan worden. Door de extreem lage weerstand van de Aspire Atlantis atomizer is deze niet geschikt voor normale batterijen. De batterij heeft een minimaal vermogen van 20A nodig. Wij adviseren de Atlantis te gebruiken in combinatie met de speciaal hiervoor ontwikkelde Aspire CF SUBΩ of de Aspire CF MOD.

Om de damp van een sub-ohm atomizer in te kunnen ademen is het noodzakelijk de luchttoevoer te kunnen regelen, de damp zou anders te warm kunnen worden. Hiertoe is de base met de airflow controller opnieuw ontworpen en heeft de drip tip een extra grote opening.

De Aspire Atlantis clearomizer wordt standaard geleverd bij de Aspire Platinum Kit.

    • Door de extreem lage weerstand van de Aspire Atlantis is deze clearomizer niet geschikt voor normale batterijen!

Inhoud van de set

AantalItem
1x Mondstuk
2x Glass Tube 2ml
2x 0,5Ω Atlantis Replacement Atomizer
1x Base met Airflow Controller
1x Instructiekaartje (Engels)

Specificaties

Aansluiting 510 (Spring Loaded)
Tank inhoud 2,0ml
Atomizer 0,5Ω Atlantis Replacement Atomizer
Diameter 22mm

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee