Justfog C601 Kit

Justfog C601 Kit

Een compact POD systeem van 1,7ml en 650mAh, voor Nicotine Salts.
€ 19,95

* Vereiste velden

Beschrijving

Details

De Justfog C601 kit is een elektrische sigaret die beschikt over een ingebouwde batterij met een capaciteit van 650mAh. De C601 beschikt over een POD systeem, waardoor deze geschikt is om te gebruiken in combinatie met nicotine salts.

De batterij

De ingebouwde batterij beschikt over een capaciteit van 650mAh en is op te laden via het meegeleverde Micro USB oplaadkabeltje. De resterende batterijcapaciteit wordt aangegeven via het LED lampje in de batterijknop. Brandt het lampje wit, dan is de batterij 100-70% vol. Een blauw lampje geeft aan dat de batterij voor 70-30% vol zit. Brandt het lampje rood? Dan is de resterende batterijcapaciteit 30-0%. Indien het lampje rood kleurt en knippert, dient de Justfog opgeladen te worden.

POD systeem

Het POD systeem van de Joyetech C601 beschikt over een inhoud van 1,7ml. Daarnaast beschikt de POD over een geïntegreerde coil unit met een weerstand van 1,6Ω. De POD is navulbaar. Indien de coil unit versleten is, dient de POD in zijn geheel te worden vervangen. Het POD systeem van de Justfog is speciaal ontworpen voor gebruik van e-liquid met een hoog nicotinegehalte en nicotine salts.

Inhoud van de set

AantalItem
1x C601 Batterij
1x POD
1x USB Oplaadkabel
1x E-liquid*


* Deze Justfog C601 Kit wordt geleverd met een 10ml flesje e-Liquid.

Specificaties

Merk Justfog
Batterijcapaciteit 650mAh
Tankinhoud 1,7ml
Weerstand van Coil 1,6Ω
Afmetingen 58mm (l) x 20mm (d) x 33mm (h)
Aansluiting Micro USB

Geschikt voor Nicotine Salts

Door gebruik te maken van e-liquid gebaseerd op nicotine salts kunt u hoge nicotine gehaltes dampen, zonder de heftige throathit die hier normaal mee gepaard gaat en zonder dat u grote MODs met ingewikkelde instelmogelijkheden hoeft te gebruiken. Maar hoe werkt het precies? Wat zijn nicotine salts en wat is het verschil met een normale e-liquid?

Meer over Nicotine Salts

 

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee