Joyetech eGo-C Upgrade Batterij

Joyetech eGo-C Upgrade Batterij

eGo batterij met normale en variable voltage output om meer damp te genereren.
€ 19,95
Beschrijving

Details

De Joyetech eGo-C Upgrade batterij is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en beschikt over een normale modus en een Variable Voltage Output modus waardoor de batterij de maximale spanning levert aan de atomizer. Dit betekent meer damp! Het knopje van de batterij is oranje/geel in deze stand. De spanning van de batterij neemt dan wel wat sneller af.

De batterij bevat een beveiliging om te zorgen dat deze niet in uw broekzak of tas per ongeluk aan gaat. Om de batterij in of uit te schakelen drukt u 5x snel achter elkaar op het knopje.

Om de Joyetech eGo Upgrade batterij in Variable Voltage modus te zetten schakelt u de batterij uit door 5x snel achter elkaar op het knopje te drukken. Het lampje zal blauw knipperen. Vervolgens houd u het knopje ingedrukt tot deze oranje/geel oplicht. De batterij staat nu in de Variable Voltage modus en geeft maximale spanning af.

De batterij heeft een eGo en 510 aansluiting en kan gebruikt worden met een groot aantal clearomizers. Wij adviseren de Mini ProTank 3 van Kangertech.

Specificaties

CapaciteitAansluitingLengteDiameter
650mAh eGo/510 63mm 14mm
900mAh eGo/510 78mm 14mm
1000mAh eGo/510 89mm 14mm

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee