Kanger SUBVOD Batterij

Kanger SUBVOD Batterij

Kanger
Een 1300mAh batterij met een micro USB poort aan de onderkant.
€ 15,95

* Vereiste velden

Kanger SUBVOD Batterij

Details

De Kangertech SUBVOD batterij is een batterij met een 510 aansluiting en heeft een capaciteit van 13000mAh. Middels een USB oplaadkabel kan de batterij worden opgeladen. Aan de onderkant van de SUBVOD batterij zit een micro USB poort. Tijdens het opladen kan de Kangertech SUBVOD worden gebruikt worden. Voor laden via het stopcontact is een AC adapter benodigd.

De batterijknop is uitgerust met een beveiliging die er voor zorgt dat de batterij niet aan kan gaan wanneer deze in bijvoorbeeld een tas wordt opgeborgen. Door 5x snel achter elkaar op de vuurknop te drukken zal het LEDje gaan knipperen om aan te geven dat de batterij is in- of uitgeschakeld. In de verpakking is de batterij vaak vergrendeld. Om deze in gebruik te nemen dient u dus eerst 5 keer snel op de vuurknop te drukken alvorens u deze kunt gebruiken.

Specificaties

Merk Kangertech
Aansluiting 510
Weerstandsbereik 0,4 - 3,5Ω
Voltage 3,7V
Lengte 100mm
Diameter 18,5mm

Beoordelen

Schrijf de eerste beoordeling van dit artikel

Omschrijf uw ervaring met dit produkt. Met uw review helpt u andere klanten een goede keuze te maken. Heeft u vragen over of problemen met dit product? Neem dan contact op met onze klantenservice. Vragen worden niet beantwoord in uw review.

Hoe waardeert u dit artikel? *

 
Waardering