Kanger eVod USB Batterij

Kanger eVod USB Batterij

eVod batterij met een USB aansluiting en passthrough functie.
€ 14,95

* Vereiste velden

Beschrijving

Details

De Kanger EVOD USB batterij is voorzien van een USB aansluiting aan de onderzijde van de batterij onder het schroefdopje. Om de Kanger EVOD USB batterij op te laden gebruikt u het meegeleverde USB kabeltje. Heel handig, u kunt namelijk gewoon door dampen tijdens het opladen en heeft nooit meer last van lege batterijen. Ook kunt u deze pass-through batterij rechtstreeks via de USB aansluiting via uw computer of auto adapter opladen.

De batterij bevat een beveiliging om te zorgen dat dat deze niet in uw broekzak of tas per ongeluk aan gaat. Om de batterij in of uit te schakelen drukt u 5x snel achter elkaar op het knopje.

De batterij beschikt over een eGo aansluiting en kan worden gebruikt met diverse clearomizers uit ons assortiment waaronder de EVOD clearomizer en de vernieuwde EVOD2 clearomizer met dual coil unit.

Specificaties

CapaciteitAansluitingLengteDiameter
650mAh eGo/510 85mm 14mm
1000mAh eGo/510 110mm 14mm

Beoordelen
Totaal score 4.7 van 5 na 3 reviews
Review by Theike on 09-12-2017
Goede accu
Waardering
Heb er 2 en na 3 jaar intensief gebruik merk ik nog geen verschil met de eerste dag. Ik heb de Kangertech plusminus 19 uur per dag tussen mijn lippen hangen en hoef hem pas na 8 uur intensief gebruik te herladen. Moge duidelijk zijn dat ik zéééér tevreden ben over dit product.
Review by MJP on 23-05-2016
Prima batterij
Waardering
Heb de 1000 ruim een jaar en is nu aan vervanging toe.
Gebruik hem elke dag, de hele dag eigenlijk.
Review by Fernando on 30-01-2016
Super!! En stevige. Schroefdraad in montage
Waardering
Doen!!!!

Schrijf een review over de Kanger eVod USB Batterij

Omschrijf uw ervaring met dit produkt. Met uw review helpt u andere klanten een goede keuze te maken. Heeft u vragen over of problemen met dit product? Neem dan contact op met onze klantenservice. Vragen worden niet beantwoord in uw review.

Hoe waardeert u dit artikel? *

 
Waardering