Justfog J-easy 9 Batterij

Justfog J-easy 9 Batterij

Justfog J-easy 9 batterij van 900mAh met een variabel voltage.
€ 24,95

* Vereiste velden

Beschrijving

Details

De kleine J-Easy 9 Batterij, beschikt over een capaciteit van 900mAh waardoor deze zeer geschikt is voor gebruik onderweg. Het voltage is in 8 stappen in te stellen van 3,4 volt tot en met 4,8 volt. Op het display van de batterij worden het voltage en de resterende batterijcapaciteit weergegeven.

Aan de onderkant van de J-Easy 9 batterij zit een micro USB aansluiting om op te laden. De J-Easy 9 batterij beschikt over beveiligingen die kortsluiting, oververhitting en over- of onderladen tegen gaan.

Via de 510 aansluiting aan de bovenkant kan er een clearomizer worden opgeschroefd. Deze Justfog J-easy 9 baterij wordt standaard geleverd bij de Justfog Q16 Starter Kit.

Specificaties

Merk Justfog
Batterijcapaciteit 900mAh
Variabel Voltage 3,4 - 4,8V
Aansluiting(en) 510 / Micro USB

Beoordelen
Totaal score 5.0 van 5 na 2 reviews
Review by Shirley on 02-02-2017
Top
Waardering
Net als Marcel Florax in Den Haag langs de winkel gegaan en deze batterij aangeschaft tot volle tevredenheid. Ik zocht iets waarbij ik iets meer moest "zuigen" net als bij een echte sigaret. En doordat je het zelf kan instellen heb ik echt het gevoel dat ik aan een sigaret zuig (maar dan smakelijker)
Review by Marcel Florax on 20-01-2017
De opvolger....
Waardering
Ik ben begonnen met een kanger starterskit met zo zijn voordelen maar ook nadelen. Als vervolg voor de ervaren e-roker is dit echt een ideale vervanger/opvolger. het voltage instelbaar en de luchttoevoer instelbaar waardoor een nog betere en stabielere dampsensatie wordt bereikt.. Deze gekocht na 3 jaar online geshopt te hebben bij rookwinkel, bij de rookwinkel shop in Den Haag met de service en advies zoals ik online ook al gewend was. Top Dus !!

Schrijf een review over de Justfog J-easy 9 Batterij

Omschrijf uw ervaring met dit produkt. Met uw review helpt u andere klanten een goede keuze te maken. Heeft u vragen over of problemen met dit product? Neem dan contact op met onze klantenservice. Vragen worden niet beantwoord in uw review.

Hoe waardeert u dit artikel? *

 
Waardering