Joyetech eGo ONE Mini Batterij

Joyetech eGo ONE Mini Batterij

Batterij voor de Joyetech eGo ONE Mini. Verkrijgbaar in diverse kleuren.
€ 24,95
Beschrijving

Details

Het kleine zusje van de Joyetech eGo ONE. De Joyetech eGo ONE Mini batterij heeft een 510 aansluiting en is verkrijgbaar in diverse trendy uitvoeringen.

De eGo ONE Mini batterij wordt gebruikt in combinatie met de Joyetech eGo ONE Mini atomizer of andere clearomizers en clearomizers welke zijn voorzien van sub-ohm coils. Dampen met sub-ohm coils geeft aanzienlijk meer damp en de smaak wordt dieper. De batterij is tevens verkrijgbaar als onderdeel van de Joyetech eGo ONE Mini starter set.

De eGo ONE batterij heeft een capaciteit van 850mAh. Het lampje op de batterij knippert snel wanneer deze bijna leeg is. De batterij wordt opgeladen via een Mini USB kabel. De aansluiting hiervoor zit aan de zijkant zodat u de batterij rechtop kunt zetten tijdens het laden. De Micro USB kabel wordt niet standaard meegeleverd.

De batterij is tevens voorzien van een beveiliging om te zorgen dat dat deze niet in uw broekzak of tas per ongeluk aan gaat. Om de batterij in of uit te schakelen drukt u 5x snel achter elkaar op het knopje.

Specificaties

CapaciteitAansluitingLengteDiameter
850 mAh 510 60,5mm 16mm

Beoordelen

Schrijf de eerste beoordeling van dit artikel

Omschrijf uw ervaring met dit produkt. Met uw review helpt u andere klanten een goede keuze te maken. Heeft u vragen over of problemen met dit product? Neem dan contact op met onze klantenservice. Vragen worden niet beantwoord in uw review.

Hoe waardeert u dit artikel? *

 
Waardering