Joyetech eGo ONE Batterij

Joyetech eGo ONE Batterij

Verkrijgbaar in trendy kleuren. Batterij geschikt voor gebruik met sub-ohm coils.
€ 25,95

* Vereiste velden

Beschrijving

Details

De Joyetech eGo ONE lithium batterij heeft een 510 aansluiting en is leverbaar in diverse trendy kleurtjes.

Deze batterij kunt u gebruiken in combinatie met de Joyetech eGo ONE atomizer en andere type clearomizers welke zijn voorzien van sub-ohm coils. Dampen met sub-ohm coils geeft aanzienlijk meer damp en de smaak wordt dieper. De batterij is tevens verkrijgbaar als onderdeel van de Joyetech eGo ONE starter set.

De eGo ONE batterij heeft een capaciteit van 1100 mAh en is tevens verkrijgbaar in een XL formaat met een capaciteit van 2200 mAh. Het lampje op de batterij knippert snel wanneer deze bijna leeg is. De batterij wordt opgeladen via een Mini USB kabel. De aansluiting hiervoor zit aan de zijkant zodat u de batterij rechtop kunt zetten tijdens het laden. De Micro USB kabel wordt niet standaard meegeleverd.

De batterij is tevens voorzien van een beveiliging om te zorgen dat dat deze niet in uw broekzak of tas per ongeluk aan gaat. Om de batterij in of uit te schakelen drukt u 5x snel achter elkaar op het knopje.

Specificaties

CapaciteitAansluitingLengteDiameter
1100 mAh 510 58mm 19mm
2200 mAh 510 85mm 19mm

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee