Eleaf iStick Melo Batterij

Eleaf iStick Melo Batterij

Een 60W MOD met een ingebouwde 4400mAh batterij.
€ 38,95
Beschrijving

Details

De Eleaf iStick MELO Batterij is een 60 Watt box MOD met temperature control, variable wattage en Bypass functie. De iStick MELO werkt op een ingebouwde batterij die beschikt over een capaciteit van 4400mAh.

OLED display

Aan de bovenkant van de iStick MELO Batterij vindt u een 0,49” OLED display. Op dit display kunt u alle informatie vinden die voor u essentieel is. Omdat het display zich aan de bovenkant van de MOD bevindt, kunt u de informatie ook bekijken terwijl u aan het dampen bent.

Variabel wattage

De iStick MELO Batterij beschikt over een functionaliteit waarbij u de mogelijkheid hebt om het wattage naar wens in te stellen. In de variabel wattage modus is het wattage instelbaar van 1 tot en met 60 Watt.

Beveiliging

De Eleaf iStick MELO Batterij is voorzien van alle beveiligingen om veilig gebruik te garanderen. Om te voorkomen dat de iStick per ongeluk in uw broekzak aan gaat kunt u deze op slot zetten door vijf keer snel achter elkaar op de batterijknop te drukken. Door nogmaals vijf keer op de batterijknop te drukken wordt de iStick weer ontgrendeld. Mocht er een kortsluiting in de atomizer ontstaan, dan verschijnt in het display "Atomizer Short". Om de accu tegen te ver ontladen te beschermen wordt de iStick uitgeschakeld als de accu spanning zakt onder 3,3 Volt. Op het display wordt dan "Lock" weergegeven.

Inhoud van de set

AantalItem
1x Eleaf iStick MELO Batterij
1x Micro USB oplaadkabel
1x Handleiding

Specificaties

Merk Eleaf
Batterijcapaciteit 4400mAh
Wattage 1,0W - 60,0W
Weerstand TC 0,05Ω - 1,5Ω
Weerstand VW 0,1Ω - 3,5Ω
Afmetingen 42mm (l) x 22mm (b) x 85mm (h)
Aansluiting 510 / Micro USB

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee