eGo Queen Batterij

eGo Queen Batterij

eGo Batterij in 7 mooie reliëf designs. Verkrijgbaar in 650mAh en 900mAh.
€ 9,95

* Vereiste velden

Beschrijving

Details

De eGo Queen batterij heeft een luxe uitstraling en is verkrijgbaar in zeven verschillende kleuren en motiefjes. De batterijen zijn voorzien van een eGo aansluiting. U kunt deze gebruiken in combinatie met diverse clearomizers waaronder de CE5 clearomizer en Innokin iTaste16 clearomizer.

Heeft het lampje een blauwe kleur dan is de batterij meer dan 50% vol. Is het lampje wit dan is de batterij 10% tot 50% vol. Brand het lampje donker blauw dan is de batterij bijna leeg. U kunt de standaard eGo USB oplader oplader gebruiken om de batterij op te laden.

De batterij bevat een beveiliging om te zorgen dat deze niet in uw broekzak of tas per ongeluk aan gaat. Om de batterij in of uit te schakelen drukt u 5x snel achter elkaar op het knopje. U kunt de Joyetech eGo ketting gebruiken om de eGo Queen batterij aan uw nek te hangen.

Specificaties

CapaciteitAansluitingLengteDiameter
650mAh eGo/510 60mm 14mm
900mAh eGo/510 75mm 14mm

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee