eGo Nature Batterij

eGo Nature Batterij

Rookwinkel
eGo batterij van 650mAh met natuurlijke reliëf prints en 5 kliks beveiliging.
€ 9,95
eGo Nature Batterij

Details

De eGo Nature batterijen zijn verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren en bloemen dessins. De batterijen zijn voorzien van een eGo aansluiting. U kunt deze gebruiken in combinatie met diverse clearomizers waaronder de CE5 clearomizer en Innokin iTaste16 clearomizer.

Heeft het lampje een witte kleur dan is de batterij meer dan 50% vol. Is het lampje lichtblauw dan is de batterij 10% tot 50% vol. Brand het lampje donker blauw dan is de batterij bijna leeg. U kunt de standaard eGo USB oplader gebruiken om de batterij op te laden.

De batterij bevat een beveiliging om te zorgen dat deze niet in uw broekzak of tas per ongeluk aan gaat. Om de batterij in of uit te schakelen drukt u 5x snel achter elkaar op het knopje. U kunt de Joyetech eGo ketting gebruiken om de eGo Nature batterij aan uw nek te hangen.

Specificaties

CapaciteitAansluitingLengteDiameter
650mAh eGo/510 60mm 14mm

Beoordelen

Schrijf de eerste beoordeling van dit artikel

Omschrijf uw ervaring met dit produkt. Met uw review helpt u andere klanten een goede keuze te maken. Heeft u vragen over of problemen met dit product? Neem dan contact op met onze klantenservice. Vragen worden niet beantwoord in uw review.

Hoe waardeert u dit artikel? *

 
Waardering