Kanger Upgraded Dual Coil Unit

Kanger Upgraded Dual Coil Unit

2de generatie Dual Coil voor Kanger clearomizers. Blister met 5 stuks.
€ 7,95

* Vereiste velden

Beschrijving

Details

Tweede generatie Dual Coil Unit voor alle Kanger clearomizers die gebruik maken van een dual coil atomizer. Het nieuwe ontwerp zorgt voor een betere opname van liquid en kan een hoger vermogen verwerken.

De gloeidraad in de coil unit heeft een bepaalde weerstand. U kunt kiezen voor 1.0Ω, 1.2Ω, 1.5Ω, 1.8Ω en 2.0Ω. Hoe lager de weerstand, hoe meer warmte en damp de gloeidraad geeft. Een hoger getal geeft een zachtere damp. Een lagere weerstand zorgt er voor dat uw batterij sneller leeg gaat, bij een hogere weerstand gaat de batterij langer mee.

Bij de eVod 2 Starter Set wordt de 1,8Ω coil unit meegeleverd.

De 1.0Ω en 1.2Ω raden we alleen aan bij gebruik van een batterij met Variable Voltage of Variable Wattage functie.

De Kanger Upgraded Dual Coil Unit is geschikt voor onder andere de volgende clearomizers:

    • Let op: De coil units met een weerstand van 1,2Ω of lager zijn alleen geschikt voor mechanische MOD's of elektrische sigaretten met een Variable Voltage of Variable Wattage functie.
Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee