Joyetech CLR Atomizer Head

Joyetech CLR Atomizer Head

De CLR Atomizer Head is een atomizer gemaakt voor de eGo One en eGo One V2.
€ 15,95
Beschrijving

Details

De CLR Atomizer Head is een nieuw ontworpen verstuiver hoofd gemaakt voor de eGo One Serie. Vergeleken met de traditionele eGo Eén CL verstuiver hoofden, de "R" staat voor Rebuildable (herbruikbare), Rewickable ( en Rebuildable (opnieuw te maken). De CLR heeft een uniek body design, zodat gebruikers de katoenen wick gemakkelijk kunnen vervangen en de weerstand van de coil kunnen aanpassen naar de weerstand van hun voorkeur. Er is gebruik gemaakt van Biologisch katoen voor het wicking materiaal van de CLR, die hierdoor een robuuste smaak biedt.

Let op: Deze CLR Atomizer past niet in de eGrip VT en U dient een geschikte batterij te kiezen wanneer de weerstand minder is dan 1 Ohm. Daarnaast is de 0,5 Ohm Titanium variant alleen geschikt voor Temperature Control dampen!

Specificaties

Merk Joyetech
Weerstand 0,5Ω, 0,5Ω Titanium, 1,0Ω
Coil Materiaal Kanthal, Titanium
Maximaal vermogen Zie onderstaande tabel
Wick Materiaal Organisch katoen
Geschikt voor eGo One V2, eGo ONE TFTA, eGo ONE, eGo ONE Mini, eGrip CL

Joyetech CLR Atomizer Overzicht

 CLR 0,5ΩCLR Ti 0,5ΩCLR 1,0Ω
Geschikt wattage 20-30W 30-75W 10-15W
Variabel temp Nee Ja Nee
Aanbevolen temp n.v.t 230-260℃ n.v.t
Damphoeveelheid

Direct Long

Mond tot Long

Duurzaamheid

E-liquidverbruik

Batterijverbruik

Reviews
    • Helaas mogen wij geen product reviews meer plaatsen. Onder de nieuwe Tabaks en Rookwarenwet kan dit gezien worden als een vorm van reclame.

      Wij willen iedereen bedanken die in de afgelopen 7 jaar een review heeft geplaatst en daarmee andere mensen heeft geholpen om het juiste product te kiezen.

Welkom bij

De producten op onze website zijn alleen geschikt voor volwassenen. Om gebruik te maken van onze website dient u 18 jaar of ouder te zijn.


Bent u 18 jaar of ouder?

Ja Nee